yagizveannesi Htcsnc 1 aylıkken keşfettik çok ağlıyordu hiç uyumuyodu.. Babası tesadüf öyle yatırmış deliksiz sabaha kadar uyudu ondan sonra hiç ağlama krızi uyku krizi yaşamadık şimdide Hiç sırt üstü yatıramıyoruz derin uykuda olsa bile uyanıyor hemen hissediyor çevirdiğimizi hep yüzüstü uyudugu için gündüzde öyle durmayı seviyor
yagizveannesi Mihrimahbukre5 eski şarkılar candır son dönemdeki anlamsız şarkılar yerine onları dinlesinler tabiki bende daha çok çocuk şarkıları açmaya çalışıyorum çok seviyor karnımda da çok dinledi tanıdık geliyor sanırım kitaplar için evet haklısınız bakıcam mutlaka hikaye okuma işini denedim Bi kaç kere çok güzel dinliyor hayvan seslerini sesimi değiştirip yapıyorum çok gülüyor o zaman sevdi ama virüsten dolayı çıkıp alamadım önerdiğiniz yere bakıcam teşekkür ediyorum 🥰
yagizveannesi Flowers 3 ve 4.ayda meme reddi çok normalmiş her bebek mutlaka yaşıyormuş Bi dönem kısa sürmesini dilerim çok zor geçiyor kısa süreli bende yaşadım o açken benim kursağımdanda geçmedi hiç ☹️
yagizveannesi tostosum sırt üstü yattığı zaman ayaklarını havaya kaldırıp hop atıyor kendini bizimki sağa yakında döner merak etmeyin hareketli olması çok önemli çabuk keşfediyor o zaman yuvarlanma olayını
yagizveannesi ZeynepNisa1 yaa bizimkide hep yüzüstü uyuyor tehlikeli diyolar ama asla yatmıyor deli gibi ağlıyor sırt üstü napim yatırıyoruz mecbur… Kafasını sağa sola çeviriyor Allahtan istediği gibi yerleşiyor sizinde dediğiniz gibi kaslardan dolayı sanırım işini görüyor kendisi göğsünü kaldırıp dönüyor istediği yöne… Oyuncakların resmini yüklemeniz mümkün mü acaba
Brsmom 2 ay 25 günlük bebegım var benı saga sola dönünce takıp edıyor dinliyor tanıyo gülmeler hafiften başladı ses cıktaıyo konuşunca heyecanlanma oluyor ama bu ara emerken memeye elıyle yumruk atıyor neden bilmıyorum kızlar sizde varmi böyle bi durum
ZeynepNisa1 Brsmom yer cekimine karsı yürür gibi yapıyor yani koltuk altından tutup ayagı tam yere basma sada o değdiğini fark edip yukarı kaldırıyor uzayda yürüyormuş gibi oluyo 😁 şunun gibi https://www.instagram.com/p/B-mSix-AwYE/?igshid=c3k9nfq71md1
Brsmom ZeynepNisa1 sağol canım teşekkür ederim daha farklı onerdıgın birşeyler varsa bilgilenmek isterim 🌸
Demetbulut yagizveannesi hareketl muzik avip aynanin karsisina gecip birlikte dans edin …. Bol bol konus anlamaz deme yemek yaparken icine neler koydugunu anlat .. camasr j Katlarken bunlarveenin babanin brnim vs diyr soyle yani konusurken sacmala dil gelisimi icin cok iyi oluyo
Alinaninannesi yagizveannesi 3 ay 10 günlük kızım biz de daha uzun süreli tutamıyoruz . Parmaklarımızı tutup istediği yöne hareket ettiriyor ama oyuncaklara daha bi ilgisi yok gibi eller ve kendi ayakları daha ilgisini çekşyor . Kendi ayaklarını tutturmaya çalışıyorum ben ilgisini çekiyor ☺️
yagizveannesi Alinaninannesi biz daha ayakları keşfedemedik malesef ellerini birleştirmeyi öğrendi sürekli onu yapıyo daha 😌
Gamzedemirbas Benim kızım ayın 25 de 3 günlük olcak ama safa sola anlattıgınız gibi dönmüyor Bu bir sorun mu ?
yagizveannesi Gamzedemirbas 3 günlük mü 3 aylık demek istediniz sanırım.. Hayır sorun değil tabiki 4.aya kadar normal çözer yakında kilosu etkiliyor bunu hareketli yada sakin olması etkiliyo sakin yapısı varsa geç dönebiliyor
Alinaninannesi yagizveannesi bizim de eller birleşik bazen tırnakları ile çiziyor o kadar sıkı tutuyor ☺️
Flowers Mihrimahbukre5 benimki iki gündür banamısın demiyor çok inatcı bir bebeğim var gerçi bende inat ediyorum ilk dogdugunda da sağ göğsü almadı zorla alıştırdım şimdi azda olsa sağda duruyor solu almıyor zaten emme pozisyonuna gelişimi basıyor çığlığı gece güzel uyuyamayan cocuk 2 gündür Huzursuz sanırım gerçekten büyüme atağı yoksa bu süreç gerçekten çok zor ve yıpratıcı bugün doktor kontrolüne gittik sadece 650 gr almış 5330 olmuş mama ve meme bir gittiğim halde mama vermesem cocuk ne olacak bilmem 🤷♀️