yagizveannesi bende 25 yasinda 3 ay 11 gunluk bir kız annesiyim ve bende acemi bir anneyim :) oturmak cok istiyor bizim kız yatirinca kiyameti kopariyor doktorumuz kucakta oturtabilirsiniz dedi . Salyalar hic durmuyor kendi tükurüyle köpükler yapıp gülüyor 1 gün icindeki etkinliklerimiz karsima koyup konusyorum cevap verir gibi agular huular yapiyor .aynanın karsisinda kendini gosterip anlatiyorum kulagini burnunu dolaptaki magnetleri glsteriyorum anlatiyorum bayılıyor onlara her aksam babasiyla erik dalı aciuoruz kızimızıda karsimiza yatirip oynuyoruz sonra benide alin diye cıldırıyor onuda aliyoruz oynatiyoz kucakta kahkalar atiyor. hergün kollarina bacaklarina 10 dk egzersiz yaptiriyorum . Zeka kartları gosteriyorum gun icinde 2.3 defa…. oyun halisina bayiliyor. Besikteki donenceleri hergun 10 dk izlettiriyorum goz takibi cok gelisti donence sayesinde Kırmızı balik dinlemeyi cok seviyor surekli soyluyorum karsima alip . Balkonda hergun günesletiyorum disari bakiyor . Bizim gunluk aktitelerimiz bunlar belki fikir olur sizede