tuval Aydnaydn soğuk çay. Eczaneden gazlı bez alın onunla temizleyin sütünüz varsa anne sütü de iyi geliyor. Ama en güzeli masaj internetten bakın yöntemi var göz pınarından burna doğru fazla bastırmasan çekiliyor günde 10 defa tekrarlayın. Bizim öyle geçmişti.
Linakusu Aydnaydn benimde kızımın gözünde akma olmuştu kaynamış ılımış su ile gözüne pansuman yapabilirsin pamuğa o suyu koy gözünde bir kaç dakika dursun sürekli tutulmuyor kaldırıp tekrar koyabilirsin ardından göz kanallarına masaj yap internetten bebeklere göz kanalı masajı diye yazınca çıkıyor yaparsanız düzenli olarak işe yarıyor sizde de yarar umarım 🤲 geçmiş olsun
Dilekb Fs10 Aynen biz de bunu kullanmıştık. Bi de yanında fucitalmic ti galiba. Antibiyotikti sanırım bu. Hemen gecmisti. .
Aydnaydn İNŞALLAH HEPİMİZİN Kİ GEÇER RABBİM BÜTÜN EVLATLARIMIZA ŞİFA VERSİN ONLARA UFACIK BİŞEY OLSA YÜREĞİMİZ YANIYOR, İLGİNİZ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 😊
Mugehan Buglemm3434 git gide artıyor masaj yaptıkça çünkü kanal açılıyor demek oluyor bu bi süresi yook masajın açıldımı capaklanma olmuyor zaten doktor kontrolu dışında fazla kullanilan damlalar bebegin o ilaca alışıp bağışıklık kazanmasına neden oluyormus . O yüzden kullanma demişti doktor sadece doktorunuzun söylediği gun kadar kullanin . Bizim 2 ay da açılmıştı tıkanıklık
Buglemm3434 Mugehan yok zaten başka damla kullanmamda umarim masaj ise yarar günde 20-30 defa yapın demisti bizim doktorumuz ama herkes günde 3-5 defa yapıyor mus ki benim bebeğim ona bile neler ediyor
ElifBarlasYusuf Buglemm3434 Bence deneyebilirsiniz biz üç ay boyunca damla kullandık masaj yaptık hiçbiri etki etmedi öyle ki doktorumuz artık benlik bir şey yok göz doktoruna gösterin muhtemelen gözyaşı kanalları tıkalıdır dedi çok inatçı olanları da operasyonla açıyorlarmış çok korktum inanın bir hafta boyunca her sabah dalinle yıkadım ılık suyla ve olabildiğince temiz tutmaya çalıştım önce biri geçti diğeri biraz daha inatçıydı ama pes etmedim ve tamamen geçti
Buglemm3434 ElifBarlasYusuf evet geçmeyenleri igneyle aciyorlarmis zaten bebegim her 2 gözünden de ameliyat oldu tekrar bi operasyon gecirtmeye dayanamam bizim sadece bir gözümüz öyle damla etki etmiyor masaj hiç etmiyor ki zaten izin dahi vermiyor dalini vurduktan sonra bezlemi sileyim
Emeliss Aydnaydn en sağlıklısı doktora göstermek olur farklı bişey olur yaptığınız şeyler ters teper allah korusun
ElifBarlasYusuf Buglemm3434 ya biz yüzümüzü sabunla falan köpükleriz ya onun gibi düşünün dalini elinize damlatıp biraz köpürtün gözünün çok içine değmeyecek biçimde ovun sonra ılık suyla durulayın her sabah yaparsanız temizlenmiş olacak dediğim gibi benim bebeğimin çok uzun sürdü öyle sadece sabahları da olmuyordu gün içinde ben temizledikçe sürekli çıkıyordu göz kapakları yapıştığı için açamıyordu gözlerini ben çok ağlıyordum o durumuna şükür şimdi hiç olmuyor artık
ElifBarlasYusuf Buglemm3434 bu arada doktorum kesinlikle anne sütü damlatma demişti daha çok mikrop yapıyormuş
Buglemm3434 Mrvklnc benim yigenim öyleydi geçmedi ameliyatla açtılar damarini bazen geçmiyor çok inatçı oluyor
Kumsalmina57 Aydnaydn canım emzirirken uyuya kalıyorsa göğüs ucun değiyorsa ondan oluyor ona dikkat edersen olmaz bir daha benim kide öyle oldu bende 🙏41 günlüğüm 🙏
Nrg Aydnaydn göz pınarları tıkalı masaj yapmanız lazim oglumdada vardı ağladığında ve uzun süre uyuyup uyandığında sarı çapaklanma yapıyordu masaj sonrası kısa sürede düzeldi