Delal Ayni seyi yasadim canim goz pinarlari tikali olabiliyo doktor bize masaj onerdi masajdan sonra cayla temizledik suan tertemiz
Aydnaydn Delal Bir arkadaşımda kaynamış ılımış suya 1 damla dalin şampuan koy dedi veya başka bir kullandığınız şampuan onla sil dedi bi profesör doktor söylemiş onu deniyorum şimdi 2 güne falan geçer dedi ama bakalım 🤔
Aydnaydn Aydnaydn Mrvklnc Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şu durumda pek doktora çıkarmak istemiyorum evde yapabileceğim alternatifleri araştıyordum 😊🤔
laleninannesi Mrvklnc bizde de aynı sorun 4.5 aylık oldu hala geçmedi masajını düzenli yapamıyorum izin vermiyor resmen kafasını çevirip duruyor artık canı yanıyor kendiliğinden geçer mi acaba ya çok üzülüyorum😭
Aydnaydn laleninannesi Benimkinin bugün başladı valla benimde içim acıyor inşallah sizinkide iyileşir 😞
Mrvklnc laleninannesi geçer annesi içini ferah tut beni çok korkutmuşlardı yok ameliyata kadar gidiyo diye alakası yok panikle doktora koştuğumda doktorlar gayet normal karşıladı masaj önerdi damla verdi falan korkma hiç
Buglemm3434 laleninannesi of aynisi bizde var ağlıyor çocuk patlıyor resmen pamuklu mendille kaynatilmis ılık suyla siliyorum çapak için yasarma icinde babasi kafasini tutuyor zorla yapıyorum
Fs10 Aydnaydn merhaba benim kızımda da olmuştu 2 aylıkken. Göz masajı ve tobrex diye bir damla vermişti doktorumuz. İki güne geçti damlayla. Eczaneden alabilirsiniz
Mrvklnc masaj da çok etkili oluyor uzun zaman oldu unutmuşum 😊bir çok şey denedim dediğim gibi 6 ay sürdü bizim inşallah sizinki kısa sürede geçer gider
Halilmert Aydnaydn evet canım doktor göz yaşı kanalı tıkalı 1 yaşına kadar yap düzelmezse operasyon dedi ama çoğu kişinin masajla düzeliyormuş canım o yüzden içim rahat
Dilekb Fs10 Aynen biz de bunu kullanmıştık. Bi de yanında fucitalmic ti galiba. Antibiyotikti sanırım bu. Hemen gecmisti. .
Buglemm3434 Mrvklnc benim yigenim öyleydi geçmedi ameliyatla açtılar damarini bazen geçmiyor çok inatçı oluyor
Alyazeynep Aydnaydn sadece masaj 2 gune geciyor ben hep emzirirken kucuk parmagimla yapardim gunde 4 5 kez 1 dk yapardim
Buglemm3434 Alyazeynep ama benim bebeğim kıyameti koparıyor siz bastirayormuydunhz ben günde 20 defa yapıyorum doktor öyle söyledi 1 dakika sursun dedi ama simdi daha fazla capaklaniyor napsam ki
Aydnaydn Neden oluyor peki? Acaba ceyranda falan mı kaldı dün kırkını çıkardık ev sıcaktı baya üstü falan sarılıydı Kayınvalidem camı açıp havalandırmıştı ondan mı oldu acaba 🤔
Fs10 Aydnaydn onlarla alakası yok canım gözyaşı kanallarının tıkanması nedeniyle oluyormuş. Bebeklerin %90nında oluyor hep
Haticekkbkr Aydnaydn anne sütü damlat, göz doktorumuz da önerdi bize, gönül rahatlığı ile damlat dedi
Aydnaydn Haticekkbkr onuda yaptım fakat arkadaşım sakın yapma dedi anne sütü laktozlu olduğu için yani şekerli olduğu için daha çok tetikler dedi bilemedim 🤷♀️
Haticekkbkr Aydnaydn 3 gün önce göz doktorumuz iyi yapmışsın demişti canım bize. Sen bilirsin tabi yine de. Oğlumun gözleri de 1 günde geçmişti anne sütü ile
Mugehan Aydnaydn sut ordaki çapagi besleyip arttırıyor doktora sormuştum banada geçer demişlerdi yavrumun gozu mahvolmustu . Sukur masajla açıldı