Cosmosmom Deletedmom276 selam olsun tüüüüm işçi kesimine o halde ❤️E tabi kamu maliyesi kredi kullandırmaya benzemiyor işin ilmi ile satışı farklı herhalde 😂neyse ki konu bildiğim yerden 🙃
Cosmosmom Deletedmom276 işsizlik maaşı alabiliyor olmanız bile bir başarı tebrik ediyorum sizi insanları 29 kodla işten çıkarıyorlar bu devirde. Tüm politikalarımız sömürülmeye açık ki şu dönemde kısa çalışma ödeneği dediğimiz şey asgari ücretin altına geliyor e asgari ücret nedir ne için belirlenir? Açıklanan ilk önlem paketinde konut kredisi kullanım oranı yüzde doksanlara çıkarılmıştı uçakların KDV oranı düşürülmüştü. Ne alakaydı? Yani ekonomik olarak atılan tüm adımların bize bir maliyeti olacak hep birlikte ödeyeceğiz.
Deletedmom276 Cosmosmom aynen uçakların kdvsine ben de epey takılmıştım, çok haklısınız. Ss’de görev aldığım mağaza kapanınca ben de 6 ay aldım işsizlik maaşı, kredi taksidi ödedim. Şimdi eşim alıyordu o da bitti.
Cosmosmom GmzSnn hahaha çocuk gelişimcileri atlamışsın 😂 benim favorim onlar her yerdeler ve bir o kadar çoklar 😌
Deletedmom196 adm ben gönüllüyüm sevgili admin. Ve bulunduğum ilde bir çok şeye ulaşabilme şansına sahibim yani elimden geleni seve seve yaparım 😊
EsilaEbru Tgce16 nasıl şikayet ediliyor acaba bizde 500 TL gelmiş ve ben evde bile değildim hastaydım annemlerde kaldım 3 hafta eşimde hiç yakmadı nasıl böyle geldi çok şaşırdık
Tgce16 EsilaEbru net bir bilgim yok maalesef ama bağlı bulunduğunuz belediyeyi arayıp bilgi alın mutlaka
Deletedmom196 Damladogann herkes yararlanamıyor canım senin gibi aç gözlüler yüzünden ne değişiksiniz ya beleş mezar bulsanız girersiniz. Hem ihtiyacınız yok hemde birilerine faruranızı ödetme çabasındasınız. Tam girip fatura ödüyordum ki yorumları okuyunca vazgeçtim. Altta da bi hanımefendi ıphone var ama başvurmaktan geri kalmamış. O iphone kaç tane fatura eder. Aç gözlüler. Merak etmeyin bi avuç toprak gözünü doyurur
miran-2019 calikusuu sadece kaydınolanlar başvuru yapabiliyor rahat olun herşey hesaplanıp o şekilde işliyor sorduk öyle yardımlar yapıldı sıkıntı yapmayın
zuleyha44 EylulMother boş iş bunlar hükümet dedi 3 ay fatura gelmeyecek diye. İbb hala fatura gönderiyor! Sırf cumhurbaşkanının sözünü dinlememek için böyle bi durumla bile muhalefetler !
Merve43 zuleyha44 arkadaşım memleketin her köşesine fatura gidiyo hala hükümetin 3 ay fatura gitmiycek sözü hicbir yerde icraata girmedi ben balikesirdeyim bana da mi ibb yolluyor fatura? Kutahyada ailemiz oraya da mi ibb yolluyor? Saçmalamayın ya bi karar alınsa tüm ülkede alınır ve hiç kimseye fatura gitmezdi şuan herkese gidiyor bunun ibb ile imamoğluyla ya da bir başkasıyla alakası yok. Lafta kal di yani o 3 ay gelmeyecek sözü azıcık düşünerek yorum yapin
Zhnce zuleyha44 bi tek ibb mi gönderiyor sanıyorsunuz 😂 Ben dogudayım deprem yaşadık ve deprem zamanı bile tıkır tıkır her ay fatura geldi valla İnsanların evi yıkılmıştı onlara bile fatura geldi
ElifkonunAnnesi Family eşinizin adına başvuruda bulunmanız lazım, başvuru sahibiyle fatura sahibinin aynı olması gerek
Sefalarlahayat adm bende elimden geleni yapmaya hazırım hiç bir anne çaresiz kalmasın hiç bir evlatta annesinin babasının o çaresizliğine şahit olmasın ❤️
elmalikurabiye Damladogann birsuru mesaj okudum baktim sadece bilgilendirme yapmak istiyorum. Yuksek faturalari imamoglu ya da ibb gondermiyor. Parsel parsel satilip ozellestirilen igdas dan geliyor.
Linva elmalikurabiye bu faturalar üzerine soruşturma başlatıldı ve usulsüz olanlar iptal edildi. Haberlerde gördüm yeri gelmişken söyleyeyim dedim. 35 günden fazla olan faturalarınız sizinkilerde varsa iptal edildi
Merve43 elmalikurabiye gel de anlat duvara anlatsan daha kolay anlar biri de yazmış hükümet fatura gelmiyecek dedi 3 ay ama imamoğlu hala yolluyor sırf hükümetin sözünü dinlememek için yazmış ülkenin her yerine istanbul belediyesi yolluyor herhalde fatura
Rrraaaiiinnn Deletedmom143 merhaba ben yenibgordum konuyu noldu anlamadim bende fitre olarak bu şekilde ödeme yapayım diyordun bi sorun mu var anlamadim yani ona gore ödeme yapayım isterim gerçekten ihtyac karşılamak amaç cunku
Rrraaaiiinnn calikusuu merhaba tanıdık etrafta oyle biri yok diye insan bu yola yöneliyor ama herkes bırakabiliyor mu faturasını yani bende istemem bebegime bisey alacagim parayı başkasına vereyim bosuna yani nasil alıcaz peki biliyor musunuz bunu
calikusuu Rrraaaiiinnn Burda bırakanlar çok iyi niyetli bırakmamışlar , birinin arabası var , fazla geldi diye bırakmış. Diğeri bana da fazla gelse bırakırım enayi miyim diyor , altınları var .Ben güvenemedim açıkcası yorumları görünce.