adm yazdıklarımda haklı olduğum halde hepsi silinince hesabımı kapatiyodum ki postunuzu gördüm.
Öncelikle objektif ve duyarlı yaklaşımınız için teşekkür ederim. Diğer admin tartışmayı kilitleyip yazdıklarımı silmeyi tercih etti. Ki burda tepki gösterilen kullanıcı bana özelden saldırmaya başlamıştı.
Yazdiklarinizla alakalı söylenecek çok şey var. Ama düşüncelerini dile getiren gazetecilerin hapiste olduğunu görüyoruz.
Dindar olmakla ahlaklı olmak aynı şeyler değil. Bunları birbirine bağlamakta doğru değil. Yoksa kız erkek ayırmadan çocuğa tecavüz eden imamları görünce dini sorgulamaya başlamamız gerekir. Canım Atatürk laikliğe önem verirken bu günleri düşünmüş. 100 yıl önce söylediği şeyleri hala anlamayan, kabul etmeyen insanlar var, hayret ediyor insan.
Bence çocuklarımıza sabah namazı kaç rekattirdan önce, iyi insan olmayı, güzel ahlaklı olmayı, kul hakkı yemenin ne kadar yanlış olduğunu öğretmeliyiz.
Ben 31 yaşındayım. Gördüğüm kadarıyla burda çoğunluk 20li yaşların başında. Anlıyorum ki, bizden sonra gelen nesil bozulan eğitim ve öğretim sistemine denk gelmiş.
Eğitim ailede başlar okulda devam eder.
Iyi insan olmak, güzel ahlaklı olmak, paylaşmak, saygılı olmak gibi kavramlar artık değer görmüyor sanıyorum. Okullarda bizim zamanımızda ki güzel huy ve davranışlar kısmı kalmamış.
En acısı su ki, bu gelen nesil bilinçli olarak böyle yetiştiriliyor diye düşünüyorum.
Kendi penceremden baktığımda yapabileceğim tek şeyin, evladıma güzel ahlaki, iyi insan olmayı aşılamak olduğunu görüyorum.
Sevgiler