Mirel1616 Balkiz1403 benim doktorumda her gittiğimizde bir bana bir eşime bakıyor kim var uzun boylu diye erkek kardeşim uzun boylu ona çekmiş.. birde her gün bir yumurta sarısı pekmez ikindi vakitleri yoğurt veriyorum mutlaka.. bunlar hergün rutin verdiğim şeyler ekstra anne sütü ek gıda veriyorum
iremgg Balkiz1403 masallah size, ne guzel yerlerdesiniz. Olsun hic skmayin caninizi, siz beslenmesine dikkat edin mumkun oldugunca, gerisi genetik miras tamamen. Sagligi daim olsun yeter ki🙏🏼
Balkiz1403 Denizoglum uzun zaman oldu doktora götüremedim yüksekovadayım burada belli bi doktor yok sağlık ocağıda hiç bilgi vermiyor bu konuda çok sorumlu değiller
Denizoglum Balkiz1403 yani sizin boylardanda kaynakli olabilir genetik biseydir belki sagliigi yerinde ise bnce sknti olmaz ama
Saadetkaan Balkiz1403 kiz cocuklari daha miyon tipli oldugu icin normal benim oglum 6 aylik 74 cm ama baba zurafa gibi genetikte boy kilo bence
Balkiz1403 Saadetkaan evet sanırım genetikten kaynaklı olabilir ama ben yemesi içmesi iyi değil onaada bağlamıştım açıkcası
hunilimomm Balkiz1403 daha buyur bence biraz daha ergenliğe doğru benim de boyum kısaymış ergenliğe doğru birden uzamışım 173 boyum da
Balkiz1403 hunilimomm inşaallah benim kızımda uzun olur bizde de halası uzun aslında ama bakalım nasip
nazli_19 Balkiz1403 1 yaşında 79 cm di boy genetik bence eşim de bende uzunuz zayif görünüyor o yüzden takıntı yapmayın
Balkiz1403 nazli_19 evet genetik olabilir ama gelişim geriliği olabilir mi diye endişe ettim malum doktorada götürwmedim uzun zamandır sağlık ocağındanda bilgi vermediler
Balkiz1403 Cren çok kilolu olmak iyi bişey değil boyuda maşallah çok iyiymiş büyüdükçe kilosuda yerine gelir inşaallah
Cicianneee Cren aynen doktorumuz sağlıklı bir bebek diyor ama eşimin babannesi her aradığında kilo algımı kaç kilo oldu toparlandımı diye soruyor sıkıldım artık ya Rabbim sağlık verisinde zayıf olsun napalım yani kilolu olsa az yedir zayıflat diye konuşurlar çok sıkıcı valla
Mucizemsin Balkiz1403 normal cnm kısa falan degil sıkma canını ergenlige girdiginde seni beni gecer boyu 😄
Balkiz1403 1alpercocuk sık sık kontrol ettirmek lazım sanırım kuZucuklarımızı sağlıklı olsunlar inşaallah