Gulmrt 44760 her ürününün içeriği çok temiz aslında şampuan için sonradan öğrendim ki urtekram diye organik bir şampuan öneriliyormuş ilk aylar ama her zaman bulunmuyo sanırım. Mustela hem ulaşılabilir hem de çok iyi her konuda ♥️
Prenses_annesiiiii 44760 baby me deterjan kullanıyorum. Mustela kullanıyorum losyon ve şampuan çok memnunum
Mnli 44760 instagramda muhendisoğlu var onu takip edin temiz içerikli olanları paylaşıyor kendinize ve bütçenize uygun olanları seçersiniz
Doruk12 44760 johnsons baby şampuan, dalin toz deterjan, duru granül ve roxy bebeğime kullandığım deterjanlar, şuan dalin toz deterjan kullanıyorum 😊
TalentedMom 44760 ben Dalan’ın granül sabununu kullanıyorum bitince duru granül sabuna geçicem A 101 de indirim vardı şampuan olarak da baby me şampuanını kullanıyorum kimyasal içerik bulunmuyor doğal yıldızlar listesinde yer alıyor
Zeyzey06 44760 deterjan minoris,sıveno kıllanıyorum. Sampuan sıveno vucuduna himalaya kullaniyorum icerikleri temiz.
Muhendis_anne Bebek bakım ürünlerim hepsi Dalin..Deterjan olarak arielin bebekler için olan sıvı deterjanı cok güzel leke çıkarıyor..Yumuşatıcı olarak ABC sensitive kullanıyorum hipoalerjenik ve içeriği bebek yumusaticilariyla aynı