Derderin Zeynepnisaa bende onu kullanıyorum fakat Bi arkadasım öneride bulunmuştu lekeli bebek kıyafetleri için deterjanı artırma yıkmanın derecesini artır demişti 40 derecede yıkıyorum cıkmıyordu. 60 derecede pamuklu ayarda yıkayınca cıkıyor
Gulmrt 44760 dalan roxy granül matik kullanıyorum çok da memnunum. Bebek bakımı için herşeyimiz mustela
Meltem53 Gulmrt dogdugundan beri ben de kullaniyorum ama yosunumsu bir koku var camasirlarinda iceri serdigim icin mi bilmiyorum sizde de var mi?
Fatma_FLZ 44760 bebek kıyafeti için Dalan zeytinyağlı granül sabun tozu Bebeğim için Sebamedin sabununu kullaniyorum Sampuan kullanmıyorum
Defne_beliz 44760 ben kullanıyorum ama fazla bır kokusu yok mustera çok güzel kokuyor ve 100%100 sabunmuş ondan alacağım bıraz pahalı gelıyor ama ındırımı kollayacağım 😌
EsraEge 44760 hayırlı ramazanlar. Şampuan mustela, deterjanda green clean baby kullanıyorum çok memnunum ikisinden de 😊
susiron 44760. Demek istedigim şuydu benim makinede 40 dk programda normal deterjanla yikiyorum 15 dk programda tekrar deterjansiz yikiyorum amacim deterjan kokusundan ve tortusundan arindirmak .Şahsi fikrim bosuna ayriyetten deterjan almaya gerek yok
Gulmrt 44760 her ürününün içeriği çok temiz aslında şampuan için sonradan öğrendim ki urtekram diye organik bir şampuan öneriliyormuş ilk aylar ama her zaman bulunmuyo sanırım. Mustela hem ulaşılabilir hem de çok iyi her konuda ♥️