Mommy_ Eymen0318 Yaa komedi hariç demişsiniz ama FULL HOUSE var şu an Netflix de😅 Hani şu doksanlarda izlediğimiz Bizim Ev dizisi. Çok nostaljik eşimle bayıla bayıla izliyoruz
Eymen0318 Sevdasoylu En cok övulenlerden biri peki zaten merak ediyordum acsba sıkicımidir diye bakicam 😊
Eymen0318 Thesra Tamam o zaman önce ona bakicam , ilk bolumde genelde dizi sarmiyorsa sıkılıp birakiyorum ☺
Thesra Eymen0318 Yani zevk meselesi tabiki bu işler bakalım ilginizi çekicek mi ilk bölümden 5. Sezonu gelicek şu an heyecanla beklemelerdeyim ben☺️☺️
MuhammedAmine deletedmom763 evet kız çok konuşuyor bir ara bende sıkıldım ama sonra gerçekten sarıyor
giz deletedmom763 aslinda basindan sarmasi gerekiyordu ilginizi cekmemis olabilir. Kizin basa cikmasi çozum uretmesi zorlu yolcugu zekasi cidden etkiliyor insani bana gore. Ve gercekten asil dizi 👍
deletedmom763 MuhammedAmine güzel bi dizi olduğu belli ama izle izle bitmiyor birde inat ettik ama sarmıyor bi türlü 😊 bakalım
Olich Tugba899 müthiş bir dizi ama herkes kaldırmayabilir … +18 şiddet vs… konusu güzel ama ağır bir dizi.
deletedmom763 giz hemen öncesinde la casa ve vis a vis izleyince sanırım aynı tempoyu bekledim yoksa dizi güzel ztn 😊