MuhammedAmine Eymen0318 Anne with an a . İzleyebildiğim tek dizi . Neredeyse tüm diziler cinsellik , çıplaklık içeriyor . Ben çok beğendim dediğim diziyi 😊
ikimelekannesi_ Eymen0318 MuhammedAmine 1ogretmenanne Tugba899 Bgmbgmbgm Eymen0318 kızlar benim de eşimin netflix üyeliği var bu aralar şu vikings mi ne o diziyi izliyor 10 sezon falan dizi o nasıl bor dizi içeriği falan ben vakit bulamıyorum izlemeye o da genelde telde izliyor içeriği nasil kızlar cinsellik açık seçil sahne yoğunluğu çok mu ?
Olich Tugba899 müthiş bir dizi ama herkes kaldırmayabilir … +18 şiddet vs… konusu güzel ama ağır bir dizi.
Bgmbgmbgm Eymen0318 breaking bad başlarda sıkıcıydı sonra keyifli bi hal aldı tavsiye ederim😂 black mirror da ilginç bir dizi bölümler birbiriyle bağlantılı değil. Değişik bayağı
Eymen0318 The Punisher i tavsiye edim bende cokkk severek izledik esimle aksiyon dizisi.. Prison break var bi de cezaevinde geciyor cok iyiydi severek izlediklerim..
Havva91 Bgmbgmbgm black miror un ilk bölümünü izledim başkanın domuza tecavüz sahnesinden sonra ikinci bölüme gerek duymadım 🤦♀️