Kfkf Kizlar ıyi aksanlar hani E devlettrn 1000lira bas vuruyorsunuz yha ona tekrar sonuc icin nasil bakicaz bilgisi olan yardimci olursa sevinirim🤗
Hmtazra Kfkf basvurduğun gün yada cumartesi-pazar kontrol ediyormussunuz. Bende bugün sordum öyle dediler yarım saat sonra bakarız. Cumartesi olacak ya
Gizemegemen Kfkf açık kapı olarak mi basvurdun canım öyleyse e devlete girip arama yerine acik kapı yazıyosun hemen altta acik kapi başvuru takibi yaziyo altta başvuru kapatıldı yada ilgili birime yonlendirildi diye yazar
Gizemegemen Kfkf benimde bildiğim kadarıyla işte neye göre girdiysen arama yerine yazınca çıkıyor canım hani pandemiyse pandemi sosyal yardımsa yardım yazip sonucu çıkıyo diye biliyorum umarım doğru biliyorumdur bakalım başka bilen varsa bizde öğrenelim
Rabia234 Kfkf e devlete giriş yaptıktan sonra arama butonuna sosyal yardım bilgileri yazarsan çıkıyor
Nurervarevna Kfkf Kizlar e devletten sosyal yardim bilgisi sorgulama yaziyosunuz cikiyor zaten oraya girdiginizde mutlaka gorursunuz
Nurervarevna Kizlar bende goremiyordum basvurumu onaylanmis daha sonra kaybolmustu simdi girdim e devlete gorebiliyorum artik bakin mutlaka sizde
Gizemegemen Nurervarevna ne zaman basvurmustun canım ben 27 nisanda basvurdum gözükmuyordu cumartesi pazar gözükmüyormuş şimdi baktim surec devam ediyor dedi. Cok sevindim adına güle güle harca🤩
Nurervarevna Gizemegemen bende 2 5 Nisanda basvurdum 28 nisanda baktigimda onaylanmis olarak gordum sonra goremedim simdi gorebildim bakinca tekrar 30 nisandan itibaren ptt den alabiliyormusum yada onlar getiricek sanirim oyle duydum hep alanlardan insallah herkes yararlanabilir bu zor gunlerde