Gizemegemen Kfkf benimde bildiğim kadarıyla işte neye göre girdiysen arama yerine yazınca çıkıyor canım hani pandemiyse pandemi sosyal yardımsa yardım yazip sonucu çıkıyo diye biliyorum umarım doğru biliyorumdur bakalım başka bilen varsa bizde öğrenelim
Nurervarevna Kfkf Kizlar e devletten sosyal yardim bilgisi sorgulama yaziyosunuz cikiyor zaten oraya girdiginizde mutlaka gorursunuz
Nurervarevna Kizlar bende goremiyordum basvurumu onaylanmis daha sonra kaybolmustu simdi girdim e devlete gorebiliyorum artik bakin mutlaka sizde
Gizemegemen Nurervarevna ne zaman basvurmustun canım ben 27 nisanda basvurdum gözükmuyordu cumartesi pazar gözükmüyormuş şimdi baktim surec devam ediyor dedi. Cok sevindim adına güle güle harca🤩
Nurervarevna Gizemegemen bende 2 5 Nisanda basvurdum 28 nisanda baktigimda onaylanmis olarak gordum sonra goremedim simdi gorebildim bakinca tekrar 30 nisandan itibaren ptt den alabiliyormusum yada onlar getiricek sanirim oyle duydum hep alanlardan insallah herkes yararlanabilir bu zor gunlerde
zeynepin_annesii19 kizlar benimde sosyal dayansma vakfina degerlendirilmek uzere iletilmiştir yaziyo yani onaylandimi acaba
Nurervarevna zeynepin_annesii19 benimkinde kapsam disinda kaldi yaziyordu birde 1000 tl olarak miktar gozukuyordu ozaman henuz onaylanmamis sizinki
Gizemegemen Nurervarevna canım benim yengem 15gun önce başvurdu dun bekciler getirdi parasını bende şuan cok zor durumdayim başvurmak zorunda kaldim süreç devam ediyormuş hayırlısı bakalım 🙂
Nurervarevna Kfkf kapsam disina cikmistir yazdiginda kabul ediliyor. Kapsam disi yazinca kabul edilmiyormus