Feden1985 Mirage91 buyuk kizim dogdugunda simsiyahti saclari kuzguni siyah yani 😊 ama suan sarisin hemde rofle yapilmis gibi 😁
Ygtek Feden1985 Kaç aylıkken değişti peki? Benim oğlumunda saçları siyahtı şimdi kumral oldu ama dipler hep sarı. Eşim de sapsarıymış küçükken değişir mi diye merak ediyorum. 8 bucuk aylığız
larenikra2020 Mirage91 benim bebeğimde doğduğunda simsiyah saçları vardı gözlerde siyahtı teni esmerdi şimdi 4 aylık olduk saçları kumrala döndü hatta gün ışığında sarımsı duruyor gözlerde koyu yeşil ela arası bir renk aldı tenide beyazlaşmaya başladı değişiyorlar yani merak etmeyin 😋
Pelo_00 Mirage91 Geçen bebeklerle ilgili bir yazı okumuştum orada saç rengi ve şeklinden de bahsediyordu. genellikle doğduklarında saçları koyu oluyormuş sonradan saçları dökülüyor yeni saçlarının rengi açılabiliyormuş. Hatta düzden kıvırcık saça da dönüşebiliyormuş.
Ahsenay Mirage91 kızım da yaşamadım henüz bilmiyorum ilerde ne olur ama abim küçükken saçları sapsarıymış şu an kahverengi olabiliyor yani demek ki 😂
Hyryygt Ben ve esim sarisiniz halasi ve yeuzesi esmer oglumun. Domdugunda siyaha yakindi saclari 7 8 aylikken saclarini kestik hala saklarim saclarini bildiginiz koyi renk. Simdi bebegim sarisin sapsari saclari var. Degisiyo herkeste olurmu bilmiyorum ama eski resimleriyle bakiyorum cok degismis saclari
yasmina İlk doğduğunda kapkaraydı şok olmuştum. Gittikçe saçları da teni de açıldı. 1 aylık olduğunda ilk doğduğu haliyle alakası yoktu. Büyüdükçe daha da açıldı, şu an kumral güneşte sarı oluyo nerdeyse👍🏻
Ayazgizem2019 Mirage91 benim bebeğim çok saçlı doğdu ve simsiyahtı hatta annemler bile dalga geçiyordu İbrahim tatlısesin bebeği diye 😂 sonra sonra saçları hem dökülerek seyreldi hemde rengi koyu kahveye döndü. Dün farkettim hiç güneş görmediği halde aralarda daha açık kahveler çıkmaya başlamış