Ygtek Feden1985 Kaç aylıkken değişti peki? Benim oğlumunda saçları siyahtı şimdi kumral oldu ama dipler hep sarı. Eşim de sapsarıymış küçükken değişir mi diye merak ediyorum. 8 bucuk aylığız
yasmina İlk doğduğunda kapkaraydı şok olmuştum. Gittikçe saçları da teni de açıldı. 1 aylık olduğunda ilk doğduğu haliyle alakası yoktu. Büyüdükçe daha da açıldı, şu an kumral güneşte sarı oluyo nerdeyse👍🏻
Ayazgizem2019 Mirage91 benim bebeğim çok saçlı doğdu ve simsiyahtı hatta annemler bile dalga geçiyordu İbrahim tatlısesin bebeği diye 😂 sonra sonra saçları hem dökülerek seyreldi hemde rengi koyu kahveye döndü. Dün farkettim hiç güneş görmediği halde aralarda daha açık kahveler çıkmaya başlamış
Hazal89 Mirage91 doğduğunda kumraldı 3-4 kere saçı döküldü 6 aylık olmak üzere güneşte sarı oluyor daha da açılacak gibi görünüyor
Hunilianne Mirage91 direkt ben kendim şahsen doğduğumda kara kaşlı kara gözlü kara saçlı bir bebeyken sonradan nasıl olduysa sarışın mavi gözlü beyaz tenli oluvermişim 🙃 oluyor yani 😜
Ceydakoruc Mirage91 benimkisi şuan sap sarı ama eşim ve ben koyu kumral eğer daha fazla açılırsa çocuğun saç rengini tahmin edemiyorum🤦🏻♀️😂
Ozge_AyazEfee Hcrp1 Doğduğunda siyahtı gittikçe açıldı rengi. Şu an 2 buçuk yaşında Tam sarı değil ama oldukça açık 🥰
Hcrp1 Ygtek peki ya ten rengi nasl iken nasl oldu .önemli olan sağlığı tabi ama insan merak ediyor oğlum doğduğunda açık tenliydi . GT gide karardı ben sarışın babası kumral.
Benimoykum Mirage91 doğunca simsiyah ti şimdi kumral 21 aylık anne saçı dökülünce saçı açıldı eşimin bebekken saçları sariymis bakalım daha sonra ne renk olur 🙂
Hcrp1 Ozge_AyazEfee peki ten rengi nasl iken nasl oldu cnm bnm oğlum doğduğu zaman açık tenliydi git gide karardı şuan 5 aylık . Ben sarışın eşim kumral
Esdoel Mirage91 kızımın saclwri simsiyahti ben beyaz tenliyim eşim kumral sakalları falan sarıdır ama kızımın saçını kazidiktan sonra sarı çıktı bı gör sapsarı ama artık kumral a döndü uçlar sarı dipleri kumral oğlumda siyah saçlı doğdu kazitinca hafif sarıya döndü siyahligi gitti 😂
Hcrp1 Esdoel peki ya ten rengi nasl iken nasl oldu .önemli olan sağlığı tabi ama insan merak ediyor oğlum doğduğunda açık tenliydi . GT gide karardı ben sarışın babası kumral
Ygtek Hcrp1 Oğlum doğduğunda bembeyazdı ama kapkara saçları vardı heryeri kıllıydı😂 sonra bir karardı kapkaraydı resmen. Annem artık acılmaz teni esmer olucak bu cocuk diyordu 4. Aya kadar karaydı çünkü. Sonra saçı da teni de açıldı. Şuan pamuk gibi oğlum. Bütün tüğleri sapsarı saçıda kumral. Merak etme açılır rengi de saçıda