Deletedmom54 Maybeoneday iyi çok şükür.neyseki menenjit çıkmadı ama 40 günlükken narkoz aldı.antibiyotık aldı.çok şükür ama bugünümüze 🙏🌸
Maybeoneday Deletedmom54 ya kıyaamam minicik bedenine 😔 şimdi sağlıklı ya önemli olan bu cook gecmis olsun 🙏
Volmine Guguk hahahaha bende sizin kavuşmanızı okuyorum başından beri sanki bende arkadaşımı bulacağım gibi hissettim ne güzel
Guguk Volmine ben namı değer mi diğer mi ondan guguk. Çöl kaplanı pişmiş tavuk da derler 😂 3 aylık bebeğim ya sen?
Nursemom178 TwinsmomDA valla durmuyor durduğu zaman da benim pertim çıkıyor bulduğum yere yığılıyorum 😅 sen napıyorsun ne var ne yok bu arada gözün aydın bebişler çıkmış anlat hele merak ediyorum nasıllar 😍😘
Dragonannesi Guguk merhaba 👋 göğüste kitle dediğiniz sür kanalları mı tıkandı ? Benim sürekli o vaziyette de nasıl normale döndü acaba ?
Maybeoneday Dragonannesi yok canım o da süt kanalları tıkandı zannediyordu ama kitleymiş. normale dönmedi canım onunki aylardır cekiyor kitlelerden 😔
Dragonannesi Maybeoneday hmm geçmiş olsun benim de normale dönüyor derken günlük gece yine aynı oluyor ve ya doldukça aynı oluyor