Bircicekbirbocekannesi Merve-1 bak normalse altı ayda dogum kilosunu ikiye katlaması beklenir. 1 yasinda uce senin ki suanda zaten katlamış kilosunu. Ebeni dinleme lutfen.
RavenC Merve-1 ebe nüsvettesi gerçekten ya bir sağlıkçı nasıl bu cümleyi kurabilir. Kaynana klasiği resmen sütün yaaramıyorsa bu çocuk bu kiloya nasıl geldi allah aşkına dünyadan haberi yok kadının sende bir kişinin lafına bakıp kendini üzme doğduğundan beri ayda bir kg aldı bebeğim 4. Ayda 300 gram bu gayet normal olması beklenen bi durum üç ay yaradı fa bu kadar yeter artıkyaramayım mı dedi ağzımı bozduracaklar artık
ZeynepSareMom Merve-1 canim sen saglik ocagindaki ebelere bakma..Benim kizim 2.ayinda 1100 gr aldiğı halde mamaya baslayalim sütün yok dedi..Oysaki benim bebeğim küçuk dogmustu..Baska doktora gittim gayet normal dedi.
ZeynepSareMom iyikianneyim61 tabi ki en önemlisi o kilo alirda verirde..Ama ebelerin boyle diyerek annelerin psikolojilerini bozmalari çok uzucu 😔
birkurabiyeannesi Merve-1 benim de öyleydi ,lactamil önerdi Dr ,kullandım kilo aldirmaktan başka birşeye yaramıyor ,mama desteğine başla dedi sonra ,şimdi meme+ mama gidiyoruz çok şükür meme reddi olmadı ,üstelik biberonla veriyorum
iyikianneyim61 ZeynepSareMom kesinlikle moral bozmaya birebir onlar kizim 2 ay az gr aldi saglik ocaginda mi hemşire kilosu iyi dedi doktorumda oyle soyledi ama bana az geliyor işte diger aya bakacaklar eger azsa ek gidaya baslatabiliriz dedi doktorumuz
Mis_kokulum Merve-1 siz ebeyi boşverin anne sütünün yaramamasi diye bir şey varmı dünya bangır bangır bagiriyo anne sütü bir damla bin fayda o ay az almıştır öbur ay fazla alır yeterki sağlıklı olsun çok kilolu bebek sağlıklı bebek degilki boşuna takıp üzülmeyin bol bol emzirin sütünüzle kalın
Minnos_31 Merve-1 ceviz et protein degeri yuksek herseyi yiyebilirsiniz sabahlari yumurta sutunuzu yaglandiracak gidalar besin degerini yukseltecek gidalar duzene girecektir uzmeyin kendinizi