Bircicekbirbocekannesi Merve-1 bak normalse altı ayda dogum kilosunu ikiye katlaması beklenir. 1 yasinda uce senin ki suanda zaten katlamış kilosunu. Ebeni dinleme lutfen.
Merve-1 Zuleyham mamaya başlarsam ya memeyi reddeder diyede korkuyorum sütüm çok ama yaramıyor kalitesini artırmak nasıl olur ona bakayım
Zuleyham Merve-1 valla canım benimki bi ara durup dururken meme reddi yaşadık ben biberonla sağıp verdim 1 hafta sürdü sadece sonra geri tuttu memeyi doktoruna danış istersen o kaşıkla verilen mamalardan önerebilir 4 aylıklara göre var bende vermiştim ve kabız yapmıyor almanyada yasadıgım için markası farklı yoksa söylerdim adını
Sinif177 Merve-1 sütün çoksa önsütü sağ, bebeğine son sütü ver. Sonsüt kilo yapar. Sütün yağlı kısmı orasıdır. Badem fındık ceviz ve protein ağırlıklı beslenme ile süt yağlanıyor.
birkurabiyeannesi Merve-1 benim de öyleydi ,lactamil önerdi Dr ,kullandım kilo aldirmaktan başka birşeye yaramıyor ,mama desteğine başla dedi sonra ,şimdi meme+ mama gidiyoruz çok şükür meme reddi olmadı ,üstelik biberonla veriyorum
Kelebegimmmm Merve-1 emzirmedestektimi instagramda takip edin. Alternatifbesleme yöntemleri var birini secin
iyikianneyim61 Merve-1 bizde 4 ayligiz be 6.40 gr miz benim kizimsq 400 gr almis doktorum iyi kilosu dedi zaten bundan sonra 300 400 gr aliniyomus bana hiç sütün yaramıyo yada mamaua baslayalim demedi sadece diger ayda eger düşük olursa ek gidaya baslaris dedi okadar
Merve-1 iyikianneyim61 700 800 gr alıyırdu hep bu ayda böyle yaramıyor kimininki yağlı olır daha çok alır dedi seninki yaramıuor ddi
hunilimomm Merve-1 benim kızım da 400 500 gr almıştı ki iyi demişti doktorum zaten bu aydan sonda git gide düşüncek kilo sonları ilk zamanlardaki gibi hızlı almıyorlar
Kuzuannesi Merve-1 biz ilk ayindan beri mama veriyoruz valla yaoacak birsy yok. Bazen tek gogus mama veriyorum. Bazen 1 ogun meme 1 ogun mama. Sutun durumuna gore. Kilo almamasndan iyidir hicbir mama öcü degil korkmayin bence toparlanir hem
Kubra01wi Merve-1 canım benim bebeğim dek kadar az emiyor ki her ay kontrolü giderken korka korka gidiyorum hiç kilo almadi diye cnku günden güne daha az emiyor ama her ay 1 kilo aldı şimdiye kadar 3 aylık oğlum sutumun yağlı olduğunu düşünüyorum bu yüzden tavsiyem hurma yemen ben günde yaklaşık 20 tane yiyorum hurma mükemmel bir besin canını sıkma bir bebeğe yarayan en iyi şey annesinin sütüdür ❣️
gokcekizinannesi Merve-1 boyu uzuyor mu, baş çevresi büyüyor mu? bunlar kilo alımından daha önemli kriterler. o ebeler halt etmiş çok sinirim bozuluyor. bi anneye bu söylenmez. doktorumuz 3. aydan sonra eskisi kadar kilo alımı beklemediklerini söylemişti. ama tabiki bebeğiniz doymuyorsa mama takviyesi düşünebilesiniz bu da dünyanın sonu değil. siz bakmayın kimseye moralinizi bozmayın
Demirko Merve-1 benimde öyleydi, banada öyle dediler ama ben sütüm yaramıyor diye düşünmedim hiç. Çünkü 4. aydan sonra sütüm yaramıyo diyolar diye hippin kaşık mamasına başladım çokta güzel yiyordu yine kilo almadı. Böylelikle bebeğimin bünyesi böyle diye düşündüm hep. Çünkü çok hareketli bi bebekti 2 aylıkken bile kıpır kıpırdı 3,5 ayında döndü mesela. 9 aylık 8,5 kilo üzülüyorum tabi herkes zayıf diyo ama kesinlikle bünyesiyle alakalı 7. ayında emekledi şuan yürüme provaları yapıyo. Belki seninkide hareketli bir çocuktur.
sufflee Merve-1 canım decavit vitamin hapını al kullan hemen vücuduna vitamin yükleki sütünden bebeğine kilo olsun dediğimi yap ve bol bol yumurta yogurt süt tüket artık gaz problemi olmaz zaten Mamaya başlamadan 2 hafta bu şekilde hareket et sonra tekrar görüşelim :* Bu arada decavit sabah akşam iç günde 2 adet sonra kendine göre hareket et öptüm seni
sufflee Merve-1 benim oğlum decavit kullanmaya başlayınca 2 haftada 600 gram aldı ben ona bağladım sende dene birşey kaybetmezsin çok öptüm takılma fazla bu konulara anne sütü gibisi varmı imkanın olmasa haklısın mama ver dicem ama imkanın var imkanı olmayan anneler yanlış anlamasın beni mamada bir besin aracı tabiki bende başlarda verdim ara ara hala veririm
Aysima_elif Biz de 4 aylık olacağız 4 gün sonra ve 400 gram almışız bu ay sadece anne sütü aliyor kızım da ben de sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başlamıştım 😞