Merve-1 Kızlar sütüm çok bebeğim doyuyor sadce emiyor huzurlu bi bebek 4.ayda 300 gr almıs sadece ebe sütün yaramıyor dedi çok üzüldüm varmı. Benim gibi olan ne önerirsiniz
Zuleyham Merve-1 canım mamaya başla derim bu arada da doktoruna sorup süt kalitesi artıran besinler tüketebilirsin belki stress yapmıssındır bişey olmustur sütün azalmış yada kalitesi düşmüş olabilir bol bol tatlı ve protein i yüksek olan besinler tüket ama mama kötü bişey değil korkma hem emzir hem ekm olarak mama ver canım
iyikianneyim61 Merve-1 bizde 4 ayligiz be 6.40 gr miz benim kizimsq 400 gr almis doktorum iyi kilosu dedi zaten bundan sonra 300 400 gr aliniyomus bana hiç sütün yaramıyo yada mamaua baslayalim demedi sadece diger ayda eger düşük olursa ek gidaya baslaris dedi okadar
Zeynep_1 Canım gelişimi iyiyse kilo da alt sınırda kalmıyorsa sıknti etme kendine şuan kilosu nedir? Benin kızımda 4 aylık
Merve-1 Zuleyham mamaya başlarsam ya memeyi reddeder diyede korkuyorum sütüm çok ama yaramıyor kalitesini artırmak nasıl olur ona bakayım
Bircicekbirbocekannesi Merve-1 bak normalse altı ayda dogum kilosunu ikiye katlaması beklenir. 1 yasinda uce senin ki suanda zaten katlamış kilosunu. Ebeni dinleme lutfen.
Zuleyham Merve-1 valla canım benimki bi ara durup dururken meme reddi yaşadık ben biberonla sağıp verdim 1 hafta sürdü sadece sonra geri tuttu memeyi doktoruna danış istersen o kaşıkla verilen mamalardan önerebilir 4 aylıklara göre var bende vermiştim ve kabız yapmıyor almanyada yasadıgım için markası farklı yoksa söylerdim adını
Sinif177 Merve-1 sütün çoksa önsütü sağ, bebeğine son sütü ver. Sonsüt kilo yapar. Sütün yağlı kısmı orasıdır. Badem fındık ceviz ve protein ağırlıklı beslenme ile süt yağlanıyor.
birkurabiyeannesi Merve-1 benim de öyleydi ,lactamil önerdi Dr ,kullandım kilo aldirmaktan başka birşeye yaramıyor ,mama desteğine başla dedi sonra ,şimdi meme+ mama gidiyoruz çok şükür meme reddi olmadı ,üstelik biberonla veriyorum
Kelebegimmmm Merve-1 emzirmedestektimi instagramda takip edin. Alternatifbesleme yöntemleri var birini secin
Merve-1 iyikianneyim61 700 800 gr alıyırdu hep bu ayda böyle yaramıyor kimininki yağlı olır daha çok alır dedi seninki yaramıuor ddi
hunilimomm Merve-1 benim kızım da 400 500 gr almıştı ki iyi demişti doktorum zaten bu aydan sonda git gide düşüncek kilo sonları ilk zamanlardaki gibi hızlı almıyorlar
Kuzuannesi Merve-1 biz ilk ayindan beri mama veriyoruz valla yaoacak birsy yok. Bazen tek gogus mama veriyorum. Bazen 1 ogun meme 1 ogun mama. Sutun durumuna gore. Kilo almamasndan iyidir hicbir mama öcü degil korkmayin bence toparlanir hem
Kubra01wi Merve-1 canım benim bebeğim dek kadar az emiyor ki her ay kontrolü giderken korka korka gidiyorum hiç kilo almadi diye cnku günden güne daha az emiyor ama her ay 1 kilo aldı şimdiye kadar 3 aylık oğlum sutumun yağlı olduğunu düşünüyorum bu yüzden tavsiyem hurma yemen ben günde yaklaşık 20 tane yiyorum hurma mükemmel bir besin canını sıkma bir bebeğe yarayan en iyi şey annesinin sütüdür ❣️
gokcekizinannesi Merve-1 boyu uzuyor mu, baş çevresi büyüyor mu? bunlar kilo alımından daha önemli kriterler. o ebeler halt etmiş çok sinirim bozuluyor. bi anneye bu söylenmez. doktorumuz 3. aydan sonra eskisi kadar kilo alımı beklemediklerini söylemişti. ama tabiki bebeğiniz doymuyorsa mama takviyesi düşünebilesiniz bu da dünyanın sonu değil. siz bakmayın kimseye moralinizi bozmayın