Sumeyyeeasel Bizde yapmıştık eşim adına sosyal yardım bilgisi bulunamamış diyor olmadı mı acaba bilen var mı yoksa bize çıkmadı mı ?
ozzge Sumeyyeeasel teyzeme başvurmuştuk dün süreç devam ediyor gibi birşey yazıyordu akşamdan bu yana başvuru yok diyor
bensukus19 Betulcoban reddedildiğini nasıl baktınız ne yazıyor benim sosyal yardımlaşma bulunamadı yazıyo bu mu red demek
Betulcoban bensukus19 benim reddedildi yaziyo canim altindada nedeni yaziyor sizin yardim bulunamamis yaziyomus nzmn basvurmustunuz
Betulcoban bensukus19 belki yogunluktanda olabilir canim bi bilgim yok ama ins sonuclanir biran once ben pazartesi basvurdum bugun reddedldi belki sizin kabul olur ondan bekleniyodur benim hemn reddedilmis 😒
Hafsa_23 Betulcoban neye dayanarak veriyorlar çözemedim ki. Asgari ücretli yi cok zengin gözüyle görüyorlar galiba. Herşey olmuş ateş pahası ama gel gör ki zengin konumunda sanırsam bakınca da zengin den farksız vergi ödüyoruz. Çıldırtırlar insanı 🙄
Hafsa_23 Betulcoban başvuru süreci devam ediyor yazdı 2 3 gün sora tekrar başvuru ekranı varya bilgilendirme yazısı tc nin son hanesi vs diye o geldi anlamadım ki bnde
Masalolcu ozzge Benim de başvurum gözükmuyodu tc min son sayısı na denk gelen günde bakmıştım gözükmüstü
Semrakrhn38 3meleginannesi cizgiydi benimkide sonradan yatti bi kac gune eger onaylanmamissa yaziyor zaten