Betulcoban Kizlar kabul oldugunu nasil anlarim acaba e devltte arama butonuna sosyal yardim bilgileri sorgulama yazdim yardimin hak sahibi yaziyo karsisinda adim yaziyo son odeme tarihi yaziyo tarih yazmamislar bide basvurdugum tarih yaziyo
3meleginannesi Semrakrhn38 arkadasinkiyle aynı benimki de Odeme tutarinda cizgi var evet nedemek o biliyo musuniz
Betulcoban Semrakrhn38 yardimin fayda ve hak sahibi yaziyo karsisinda adim yaziyor basvurdugum tarih yaziyor 27 sinde basvurmustum ama 28 yaziyor sln odeme tarihinde bisey yazmiyor bos birakmislar
Betulcoban Semrakrhn38 reddedildi yazdi canim yardim durumnda diger aylik yardim alma sartlarini saglamama nedeni ile yaziyor 🥺😏
Semrakrhn38 Betulcoban bize bi 1000 lira geldi kapiya benim adimla aile sosyal politikalardan pandemi degildi bide esim berber dukkan kapali die birde kaymakamliga basvurduk ordanda 400 yatti oda halk bankasina mesaj geldi e devletten takip et surekli buyuk ihtimalle yatar eger onaylanmamis olsa yazar
Betulcoban Semrakrhn38 saol canimm pandemiye basvrdum Hesap numarasi faln girmedik cunku o yuzden sordum kapiyami getryolar acaba diye
Betulcoban 3meleginannesi bmm son odeme tarihinde bisi yazmiyo canim cizgi faln yok sende cizgi varmi
Semrakrhn38 3meleginannesi cizgiydi benimkide sonradan yatti bi kac gune eger onaylanmamissa yaziyor zaten
3meleginannesi Betulcoban toplam odeme tutaının kaşısında - cizgi koymuslar Diger bilgiler sizin gibi yardim durumunda başvuru yazıyor bende
bensukus19 Betulcoban reddedildiğini nasıl baktınız ne yazıyor benim sosyal yardımlaşma bulunamadı yazıyo bu mu red demek