Arasannesi Sibelsu valla ne azalması tam tersınben sılıkonlu sutyen taktıgımda şişiyor okadar agrı yapıyorkı memem sertlesıyor süt yıgılıyor resmen.damlıyor gogsumden ıslanıyor heryerım.oyuzden desteksız takıyorum ben bos sutyenlerden kullanıyorum sureklı
Sibelsu Arasannesi . Evet doğumdan önce bende içi boş az silikonlu kullanıyordum şimdi korkuyorum . Hemde göğüslerimde büyüdü ya yenileri almam lazım
Sibelsu 210796 . Yani estetik imkanım yok ama zayiflayinca belki biraz küçülüp toparlar diye umuyorum
Mavisoglan-annesi Melek-27 Sutyen takmayinca gercekten süt fazla mi olurmus? Bende Almanya da yasiyorum ama hiç duymadim canim boyle bisey
Melek-27 Mavisoglan-annesi Kendi düşüncemden kattığım hiç bir şey yok hastahanedeki gördüğüm anneleri ve doktorumun sözlerini aktardım.
Mavisoglan-annesi Sibelsu iyi masallaah benim ilk zamanlarda akıyordu. Bebek cok. Emmiyodu o zamanlar. Simdide aliskanlik oldu akar diye cikarmiyorum.
dvran22 Sibelsu dar silikonlu takıyordum sütm baya geliyordu hiç etkilemedi Bana da öyle dediler ama pek inanmadım bebeğin emmesi ile alakalı bi durum sütün azlığı çokluğu
Ffulyadmr Bende hiç takmıyorum sütyen akıyor ama ucune pedlerden kullanıyorum. Ben pentinin emzirme atletini kullanıyorum hem çok kullanışlı hemde alttan destekli tavsiye ederim
Busraa5858 Sibelsu ya ben bi dr un konusmasina denk gelmistim bubsoruyu ormuslardi ve dr demisti ki neden etkilesin kilot giyince cisimiz gerimi kaciyo demisti bana gayet mantıklı gelmisti
Sibelsu Busraa5858 . Yani bilmiyorum bende öyle düşünüyorum .. ama birçok kişi taktım azalma oldu diyenler oldu açıkçası
Mavisoglan-annesi Melek-27 anladim canim. Yanlis anlama yargilamak icin söylemedim. Sanki kizmissin gibi bi algi olustu bende. Sadece ben gormedigim ve suymadigim icin merak ettim. Dogrudur söylediğin. Ben sahit olmadim 😊