Aslanimveannesi Sutu azalltigini duymustum bende iki hafta falan takmadim goguslerim cok büyük tu sutte dolunca ucucok agriyor du diye ama sonra goguslerim sadkmasin diye taktim gercekten sutu etkiliyor benim sutum cok yetiyordu sıkıntı yasamadim
Aslanimveannesi Zaten ne yapsakda sarkar cunku sur giriyor büyüyor suttun kesince balon gibi sonuyor bende gevsek taktim yine biraz sarkti hatta esimde bile dedi biraz sarkmislar dye ama biraz cik 🤣🤣
GmzSnn Sibelsu eğer sıkı sütyen kullanıyosanız süt kanallarınız tıkanabilir. Bir süre sporcu sütyenlerini weya size tam olan emzirme sütyenlerini tercih etmelisin ✌🏼
imgesi GmzSnn ya ben de sporcunsutyenini takmama ragmen hep azalmistr bu nasil bse anlamyrm… okdrda rahat sutyenim yani… ama taktgm anda azalio sıkmamasina ragmen… bilimsel bi gercekkigi varmi ki acaba
210796 Gizemabc 😂😂😂yaşlılara bakardım garip gelirdi hep nasıl olduda bu kadar büyüdü diye.bide en az 5-6 çoçukları olmuş eskilerin.ben estetiğe karşıyken ilerleyen zamanda düzelmezse alırım bir estetik😄
Sibelsu 210796 . Yani estetik imkanım yok ama zayiflayinca belki biraz küçülüp toparlar diye umuyorum
Melek-27 Sibelsu Kesinlikle etkiler canım doğumdan sonra aşırı su içmeye başladım istem dışı bebeğim bir haftalıktı ve göğüsümün sızısında yatamıyordum çok doluydu. Hemen doktora gittim. Az su içmemi ve destekli südyen takmamı istedi. Suyu içtiğim halde südyenin çok faydası oldu.
Melek-27 Ben almanyada yaşıyorım. Doğum yapan tüm almanyalar sadece atlet ile dolaşır spor sıfır desteksiz südyen dahi takmazlar sütleri çok olsun diye
Mavisoglan-annesi Melek-27 Sutyen takmayinca gercekten süt fazla mi olurmus? Bende Almanya da yasiyorum ama hiç duymadim canim boyle bisey
Arasannesi Sibelsu valla ne azalması tam tersınben sılıkonlu sutyen taktıgımda şişiyor okadar agrı yapıyorkı memem sertlesıyor süt yıgılıyor resmen.damlıyor gogsumden ıslanıyor heryerım.oyuzden desteksız takıyorum ben bos sutyenlerden kullanıyorum sureklı
Sibelsu Arasannesi . Evet doğumdan önce bende içi boş az silikonlu kullanıyordum şimdi korkuyorum . Hemde göğüslerimde büyüdü ya yenileri almam lazım
Melek-27 Mavisoglan-annesi Kendi düşüncemden kattığım hiç bir şey yok hastahanedeki gördüğüm anneleri ve doktorumun sözlerini aktardım.
Mavisoglan-annesi Sibelsu iyi masallaah benim ilk zamanlarda akıyordu. Bebek cok. Emmiyodu o zamanlar. Simdide aliskanlik oldu akar diye cikarmiyorum.
dvran22 Sibelsu dar silikonlu takıyordum sütm baya geliyordu hiç etkilemedi Bana da öyle dediler ama pek inanmadım bebeğin emmesi ile alakalı bi durum sütün azlığı çokluğu