PrensSelim Elifsu aman yalnız bırakma çocuğunla,gözünün önünde olsunlar,başka bişe daha yapar filan belli olmaz,önünde bile böyle yapmışken hele de
Gulnur Elifsu canım bütün yorumları okudum. Bence kimse gitmeden eşini çek kenara konuş hemen yapsın uyarısını olay tazeyken. Hatta eşin konuşsun sende o arada al bebişi yıka iyi kavrar belki ne kadar iğrenç birşey yaptığını
Elifsu ayseoztas fazla cahil bi kadın. Hep uzak tuttum bu zamana kadar. Eşim için gelmesini kabul ediyorum.
Elifsu Annesininprensesi geri kafalı bi insan benim kaynanam. Bişey söylesem küsüp gidiyor kocamı dolduruyor.
Annesininprensesi Elifsu aynı benimkiler de öyle aman canları cehenneme benim kaynanam da çok sert öpüyor bi kere de ağzını öptü kan beynime sıçradı ama yalasa herhalde orada sinir krizi geçirip ne yapıyorsun diye de kızarım herhalde🤬🤬🤬 hiç gitmek istemiyorum ya evlerine daha 3 aylık bastıra bastıra öpüyor büyüse naparlar bilmiyorum insanlık görmemişler ki eşime de diyorum annene de sert öpmesin ben söyleyemem diyor😤
Elifhkn001 Annesininprensesi siizin yine 3 aylık Benim 10 gunluk tu dudağına kadar somurarak öpüyordu yavrum Allah korudu
idilinannesi Deletedmom20 bütün herşeyi burda öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz öneride bulunuyoruz happymomdan daha güzel bi uygulama bende seviyorum
Sedaeva Elifsu neden hemen napıyosun diye sormadın yada ikincisine üçüncüsüne fırsat verdin ? O an tepkini belli etmeliydin neyle silersen sil o mikrobu aldı artık bu kadar da olmaz pes yani
Elifsu Deletedmom131 Muhyuf bende normalde kıyametleri koparan bi insanım çok kez kayınvalidem küsüp gitti. Bu sefer nolduysa tutulup kaldım neredeyse yarım saat boyunca konuşamadım hiç.
Egeninannesiii Elifsu karbonatlı suyla sil canım dilini fln da sil. Brnmkide bikee öyle yaptı ben hemen sildim karbonatlı suyla içim rahatlayana kdr 😂😂😂
Egeninannesiii Elifsu 😂😂 şu kaynanalar ne kdr genişler anlayamıyırum gercekten insan bi çekinir ya kendi doğurdu sanki
Deletedmom02 Elifsu ağzını mı yaladı😵😵😵😵😵😵 ben olsam çıldırmıştım o nasıl bi mantık yaaaaaaa sirkeli su ile sil canım