Gonul_celen Elifsu allahım igrnc ya🤦🏼♀️ Bi tek benm kayınvalidem galiba bebeği öpmeyen hatta bize bile öptürmeyen 😂
Deletedmom02 Gonul_celen benim Kide öyle bebek öpülmez öpme diyor 😂😂😂 hep koklar 7 aylık oldu hala aynı 🤣🤣 ben mıncık mıncık ettiğime bile yazık diye uyarır
PrensSelim Elifsu bir dahaki yaptığı yanlış harekette donup kalmayın o zaman,çocuk sizin çocuğunuz kendinin de torunu olabilir ama onu yetiştirmek size ait,siz nasıl davranıyorsanız onların da o şekilde davranması gerek
PrensSelim Elifsu aman yalnız bırakma çocuğunla,gözünün önünde olsunlar,başka bişe daha yapar filan belli olmaz,önünde bile böyle yapmışken hele de
Cigdemomy Ay inanmıyorum😱 yalamak nedir yaa bence kesinlikle karşına al konuş yaptığın doğru bişey mi de 😤
Gamzetrl Elifsu baska yalıncak biseymi bulamamış diycem çok ayıp olcak gerçekten inanamıyorum 2 kere okudum postu yanlismi anladim diye pess diyorum direk banyoya sok kuzunu bi güzel köpükle sampuaniyla
qulistann Elifsu bu ne sacmalik ya doktor yemek yedirirken tadina bile bakmayin dedi ayni kasiktan bence direk banyo yaptir canim birdaha da buna izin verme
Elifsu qulistann eşime söyleyeceğim o söyler uyarır. Ama eşime çok ağır konuşacağım. Hala şoktayım zaten şuan.
qulistann Elifsu keske kendin o an konussaydin eşine soylesen ondan cekinecegini sanmiyorum benimde kaynanam 40 gunluktu bebegim evde yoktum gogsunu bebegmn agzina katmisti kendim tepki verdim daha sonra tekrarlanmamasi icin esiminde soylemesini istedim birdhada olmadi bu durum yada guvenim kalmadgi icin yanlz brakmadm diyede olabilir off boyle kaynanalarin sorunu me acaba😒
Elifsu Annesininprensesi geri kafalı bi insan benim kaynanam. Bişey söylesem küsüp gidiyor kocamı dolduruyor.