Elifsu Kızlar kayınvalidem kızıma çorba yedirirken ağzını yaladı kızımın hemde kaç kere 😪🤬 Ağzını neyle sileyim acil yazar mısınız? Çıldırmak üzereyim.
Senammm Elifsu pufff oha bee ohaa en bitkisel temız sey elma sirkesi bebeye olur mu bilmem canım kaynamıs ılık su ile de silebilirsin ıcıne bı kac damla elma sirkesi damlat sıl
Hvvhzl Elifsu yok artık şaşırmış mı o. Peçete, ağız mendili, önlük vs diye şeyler var yani. Saçı için kullandığın şampuanı ile yıkayabilirsin bence. Varsa eğer bakteri kalmasın
Elifsu Hvvhzl şampuanlı sileyim donakaldım napacağımı şaşırdım. Zevkine yaladı zaten elinde peçete vardı önündede önlük vardı kızımın.
Hvvhzl Elifsu öpülmesine tahammülümüz yokken böyle bişey yapması tamamen bilinçsizlik. Uyar bi daha yapmasın. Kuzularımızın bağışıklığı çok düşük henüz.
Elifsu Deletedmom20 eşim yanımızda yoktu. Nasıl bi tepki verirdi merak ediyorum. Sizinki neden kızdı?
Deletedmom20 idilinannesi doğru bulup bulmamasiyla ilgili bisey demedi herseyi burda anlatıyoruz ya hani bu olayın anlatılmış olmasına kızdı silcem o programı senden dedi bende yok seviyorum dedim
ikikizceanasi Elifsu nasıl boğmadın , bebeğin agzını yalamak nedir Allahım gözlerime inanamıyorum Yarabbim 🤷♀️🤷♀️😡😡😡😡😡😡
Yaserinannesi Elifsu yaparken niye napıyosun diye sormadın orda bi kere tepkini gösterseydin bidaha yapmayı göze alamazdı şimdi ne malum yapmıycağı ne alaka yani ağız yalamak ne hasta edecek çocuğu
Elifsu Deletedmom20 çok yakın çevresinde kimsesi olmayan ve paylaşacak bişeyi olanlar veya acil durumlarda danışmak istenilen bişeye burda çözüm üretebilmek için bence çok faydalı bi proğram. Erkek ve kadın kafası çok farklı birbirinden.
idilinannesi Deletedmom20 bütün herşeyi burda öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz öneride bulunuyoruz happymomdan daha güzel bi uygulama bende seviyorum
Tuba8406 Deletedmom20 silsin zaten senden sen girme ya da esine senin actigin postlardan bahset sordugun sorulardan bahset istersen
Berken Elifsu belki karbonatlı su olabilir diye düşündüm ama yapın diyemem tepki vermediniz mi bu duruma
PrensSelim Elifsu o an niye tepkinizi ortaya koymadınız ? Şimdi temizlemek için sormak yerine o zaman niye yapıyorsun yapma deseydiniz
sevcan Elifsu mustelanın temızleme suları var onla sılın alablırsenız. yanı nekdr saçmalamıs ya bıdha yapmasa barı ne alaka yanı