Meralminahalil Ayaz20-19 bende ikinci testi yapmayı düşündüm ama ilki pozitif çıktığına göre ikinci de pozitif çıkar diye yapmadım
Mehriban Meralminahalil yaparsin masAllah bebeyinde buyuk ben her. Hem cinsime. Diyorum basaramiycaniz bir. Sey yok
Dunyamsensn2008 TKLG1818 Birşey sorabilir miyim size ?Doktor da kan testi yapıtınız da mi doktor yok dedi acaba çünkü başıma bu aralar böyle bir şey varda?
TKLG1818 Dunyamsensn2008 kan testi yaptı ultrasonla vajinal ve normal muayene yaptı ama bisey cıkmamıstı sonradan cıktı 1 ay sonra cıktı testte
Mehriban Meralminahalil yaparsin tabiiki. Benim bor bobregim iflas etdi hamilelikde dogumdan sonra. Alicaklar. Kendine guven hersey guzel olucak de gucluyum ben de. Annesin cunki
S_SARIKAYA oguz09kagan bir akrabamızın kızı kardeşi olunca annecim sen yorulma demeye başlamıştı en azından kendi işini görüyordu. Yemeğini yiyor üstünü değiştiriyor. Dağınıklık yapınca oyuncaklarını topluyordu. Bence yeterli bir yardım.
Fulyag Meralminahalil Ben kızım 16 aylıkken hamile kaldım bizimki planlıydı iyi yanından bakacak olursak bebekli hayat temposuna alışmışken 2.si de büyütülür ve ilk çocuğunuza arkadaş olur illa ki zorlukları olacak ama 2 yaş gayet ideal aslında birkaç sene sonra tam keyfini süreriz 😁
Meralminahalil Fulyag bizim ki planlı değildi sanırım o yüzden de bu kadar kötü oldum kızım 4 yaşında olduğu zaman istiyordum ama bir defa oldu sağlıklı olmasını istemekten başka yapacak bişey yok
TKLG1818 Meralminahalil merak etme gececek suan daha yeni 2 3 GÜN gecsin suan tek düşüncen yanındakı evladına nasıl bakarım daha cok küçük zamanı degil düşüncen ama kalp atışını duydugun onu gördüğün an vazgeçemeyeceksin o bezelye kadar haliyle kendine baslayacak seni
Meralminahalil TKLG1818 inşallah canım bi yandanda böyle yapınca Allah’ın zoruna gidiyor diye düşünüyorum ya ilk çocuktan sonra hiç nasip etmesiydi diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum öyle
Deletedmom283 Meralminahalil Üzülecek bir haber değil bu :) tebrik ederim, sağlıkla alırsınız kucağınıza insallah, bende kızım 6 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi kizim 19 aylık, oğlum 3 aylık 🧸
Meralminahalil Deletedmom283 teşekkür ederim inşallah sadece iki çocuğun sorumluluğunu kaldira bilir miyim onu bilmiyorum
elmaliturta Meralminahalil kesin güzel olur ya bunda ağlanacak ne var sevinin kalkın gülün bi pasta yapın kutlama yapın ne güzel bi haber
Meralminahalil elmaliturta evet güzel bir haber ama hazır olmadığım için bu kadar zor oldu kabullenmem