Meralminahalil suan ne hissettiğini anlıyorum çünkü bende ikinci hamilelikte aynı seyleri hissettim test yaptığım an görünce sok oldum istiyorduk ama oglum daha 3 yasındaydı çalışmak istiyordum hedeflerim vardı yapmak istediğim bir kariyer vardı bayramın 1. Gün ramazanda esimin annesinin evlenmek istediği kişinin evine kahvaltıya davetliydik mide bulantım vardı öylesinedir dedim bi anda otururken orada basım döndü esim anladı rahatsız olduğumu tansiyonum düşmüştür dedim ve soda içtim daha kayınvalıdem esime söylemiş oglum bu kız hamile demiş eşim olsaydı bilirdik test yaptırdık doktor yok dedi dedik sonra evde test yaptık pozitif çıktı inanamadım ne kadar test varsa aldım tekrar tekrar yaptım sonuc aynıydı ne hissedecegimi bilemedim istemedim agladım esim ve ailesi mutlu oldular kutlamalar yaptılar üzerime titrediler ama benim hedeflerim farklıydı daha sonra bebegim 2 aylıkken kaybetme korkusu yasadım sancım vardı agırdım çok soguk terler boşalttım ve doktora yalvardım nolur yardım edin düşmesin gitmesin diye sancım gaz sancısıymıs o zaman anladım evlat bu dünyada degisemeyecegimiz en özel varlıktır evet hedeflerim vardi ama bebegim bunun önüne gecti ve hiç pisman olmadım simdi ıkısıylede cok mutluyum ve her onlara baktıkça dua ediyorum ıyı kı dıye demem o ki sizde umutsuzluğa kapılmayın emin olun azıcık tehlikeli bır durum olsa allah korusun içinizden birseyler gidiyo