Meralminahalil Arasannesi sanki yapamıycam gibi iki çocuğa birden bakmak sorumluluğunu almak zor olacak
Meralminahalil Zehra22 hazır değildim şimdi kesinlikle istemiyordum evet tabi ki aldırmam aklımdan bile geçmez öyle bişey ama ne bileyim yani çok değişik duygular içerisindeyim
46467 Meralminahalil canım şükr et hem kızın o kadarda küçük değil 40 ı çıktıktan sonra hamile kalanlar var onlar napsın intiharmı etsin . O kadar insan varki 1 çocuktan sonra daha olmuyo bebekleri ne kadar tedavi olsalar bile yinede otur şükr et 🥰
Arasannesi Meralminahalil kesınlıkle zor olabılır ama asla yapamayacagını dusunme bence .Allah kolaylıgını verır
S_SARIKAYA 2 yaş sendromunu atlattıktan sonra olacak en azından bu da iyi birşey. 2 yaştan az olsa çok zorlanabilirdin ama 2 yaşı geçeceği için birçok şeyi ve seni anlıyor olacak. Ona doğmadan kardeşini sevdirirsen de sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum.
Meralminahalil S_SARIKAYA kızım akıllı bi bebek aslında öyle yaramaz falan değil annem de yardımcım olur ama benim piskolojim ne olacak bilmiyorum
EsininAnnesi Meralminahalil Ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde kızım daha 6 aylıktı.Şu an kızım 21 aylık oğlum 7.5 aylık 😊 büyüyorlar Allah kolaylığını veriyor merak etmeyin 😊
Meralminahalil EsininAnnesi kolay oluyor mu gerçekten yani ne bileyim iki çocukla hayat nasıl olur naparım hiç bilmiyorum
Ruya55 Meralminahalil İnşallah cnm bmn çok sağol Rabb’im sizin hakimizda hayırlı olanı nasip etsin ❣️
SevgiLina_ Meralminahalil canim 18 aylk masallah buyumus baya dogana kadar 2 yasini geciyo tam ideal bence Allah in vardir bildigi ne sanslisn senin yerinde olmak isteyen binlerce kadin var ikisi bir buyur gider canlari sagolsun