Blackeagle Semra12 neyi kullanınca böyle enerji etkisi yaptı ben sürekli uyumak yatmak istiyorum kalkıp iş yapasım yemek yapasım gelmiyor bazen yıkanmaya bile üşeniyorum hele emzirdikten sonra uyumak istiyorum
Brsmom Selince bana doktorum hamileyken vermişti şimdi oruç tutuyorum sahurda bı tane içiyorum iftardan içsem mi nasıl kullanıyorsun canım
Blackeagle Ftsm aynen bende çok üzülüyorum, galactago damla aldım onu kullanıyorum bi yandan rezene ve kimyon çayı içiyorum bi yandan e bebekten promalt aldım onu içiyorum ama yine de değişen birşey yok ne yazıkki 😔😔
Ftsm Blackeagle bende öyle 😔Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimizin sütünü artırır amiiinn🤲
Ftsm Blackeagle biz eczaneye sipariş verdirdik. Akşam eşim alacak inşallah iş dönüşü. İnternette de satışı falan var ama bakın dilerseniz.
Semra12 Blackeagle ben internetten alıyorum en uygun neresiyse ordan sipariş veriyorum eczanelerde sanıyorum daha pahalı
Rmys19 Kızlar özelikle denedim ve gördüm leblebi de çok işe yarıyor süt artırıyor gerçekten deneyin derim kavrulmuş leblebi