Ayseasyaa Emzirme danışmanları bebek emmediği zaman beraber suyun altına girip (duş) emzirmeyi öneriyor
Brsmom Selince bana doktorum hamileyken vermişti şimdi oruç tutuyorum sahurda bı tane içiyorum iftardan içsem mi nasıl kullanıyorsun canım
Selince Brsmom Brsmom iftarda da iç tabi. Günde 6 tane içebilirsin iki sahur iki iftar sonrası iç bence canım.
Brsmom Selince tamam canım teşekkür ederim benım solgar b 12 d vıtsmını hatta doktorum dedi ben bıle içiyorum
Zeyno111 Ftsm Canım bir de önemli noktayı unutmuşum daha da verim almak istiyorsan gece uykuya geçmeden bunları iç yat uyuyabildiğin kadar uyu 😅
Nurbeyaz Aminezeyneb aksine zarar gördüm hem beni hem bebeğimi kabız etti kesinlikle tavsiye etmiyorum içinde 200 kadar var size satabilirim
Ftsm Aminezeyneb faydası yok yani bence boşa o para vermeyin o para yerine çocuğunuza çok güzel seyekr alabilirsiniz 😔 tek bildiğim su günde 3 litreyi geçsin başka da bişey ise yaramıyor 😔
Ayazbilge Ftsm akşam normal arkadaşım doktorum öyle demişti bana akşama kadar sürekli meme de olunca yok gibi olur ama meraklanma emzir demişti. Bi de ben incir havuç kürü yaptım mamayı bıraktım.