Erdeminannesi19 Deletedmom814 kız sen normal Dogum yaptıysan bişey diyemem 😂biz sezaryenliler göbüşlü göbüşlü dolanıyoruz valla 😜
Doga20 yasemnugr06 çok kırıcı konuşmamış mı şakasi bile kötü ,gerçi aranızdaki iletişim bu şekilde ise onu bilemem ama yine de üzüldüm .
yasemnugr06 Doga20 yo şaka yaptığını biliyorum zaten aramızdaki muhabbet bu şekilde değil elbette ama şakalaşması şu şekilde ben 40-42 bedenim kiloyu da severim barışığım kendimle o nedenle rahatsız olmadım başkalarının yanında ve de daha ağır şakalar yapamaz yapmaz yaptırmam z😊 bende yapmam
Alpaslanceylan Mamaqueen ben evde bıle suslenıp otururken hamıle kaldım 3. Aydan sonra anam bi salmışım kendımı . Eşime dıyorum çok cırkınlestım dıyorum . Allah var ben senı her halınle sevıyorum dıyor . Sezeryan oldum hastanede herseyımı yaptı iyiki var o yüzden takmıyorum artık 😂😂😂😂
Parsmls Annemin bir lafı vardı kızı kızken görme evlenince hör evlenince görme beşik başında gör diye😂 bende cok saldım bebgim oldugundan beri saçım başım tüm günü pijamayla geçirecegim nerdeyse yetişemiyorum halim yok hiçbişeye😒
Minnakelifim03 Deren_Hatun bende böyle şeyler giymek istiyorum ama evimiz 4. Katta ve siteler iç içe karşıdaki kişiler tül perdeden net bi şekilde görür. Zaten eşimde evde böyle dolaşmami istemiyor. Deprem falan olsa bu kıyafetlerle ne yapıcaksın diyo.
Deren_Hatun Minnakelifim03 canım boule saçma düşünce mi var tuvaletteyken deprem olursa ya da banyo yaparken ne olacak ?
MarlaSinger Minnakelifim03 erkekler donla yatınca depremi düşünmüyorlar ben şortla mı düşüneceğim 😄 ha şöyle düşünüyorum olur da deprem olur, yaşarsam bi taraflarım donar diye bazen çorap da dahil öyle giyip yatmak istiyorum 😂
BenMathilda Yarendarendeli https://m.zara.com/tr/tr/y%C3%BCksek-bel-jean-%C5%9Fort-p08197006.html?v1=48620696 Bu sanırım