Seherronya Deletedmom265 ahahahahah 😂😂😂😂 bende evde hep tayt giyerim bence en etkili ev kıyafeti tayt hatları belli ettiği için eşlerin ilgisini çekiyo 😂😂
Mom5874 Mamaqueen Trendyoldan elbise, tayt aldım. Ben hiç sevmem evde paspal doşaşmayı. Lohusayken bile pijamayla dolaşmadım. Makyaj çok yapmam, sevmiyorum ama yüz kremi, rimel hep sürerim
Nenvarkuzum yasemnugr06 😂 kendinizle barışık olun beğenmiyorsa gözünü morartın bidaha bak diyin 👊🏻 😂😂😂
yasemnugr06 Sariiannee Arasannesi Nenvarkuzum şaka yapıyor eşim kızlar biliyorum alıngan bi insan da değilim zaten ezerim seni kilomla falan derim bende kiloyu severim çünkü 😊 kendimle de baya barışığım şu an 6 ay oldu doğum yapalı 40-42 bedenim daha büyük bedene geçmediğim için sorun yok diye düşünüyorum 🤔😂
Deletedmom814 Mamaqueen Ben hep böyle giyiniyorum bekarkende boyle gezerdim evde sanırım alışkanlık gayette sexi 😆
Erdeminannesi19 Deletedmom814 Dogum yapan bi kadın bence bjnu giyince itici durur ya o göbekle 🤣şahsen ben bu göbeğimle giyemem çocuktan önce neyse de çocuktan sonra göbek bozuluyor 🥺
Deren_Hatun Mamaqueen https://www.avrupanetworking.com/content/materialdetail.xhtml?mat=001-018522 Bu tarzlardan alıyorum giyiyorum tavsiye ederim
Rrraaaiiinnn Deren_Hatun merhaba Bu tarz giyinince kapı falan nasıl acıyorsunuz gece yatarken mı giyiyorsunuz sadece sureklı kapı calarsa nasıl acarım diye esorfman dısında bısey gıyemıyorum ben acık falan🤷♀️🤦♀️
Minnakelifim03 Deren_Hatun bende böyle şeyler giymek istiyorum ama evimiz 4. Katta ve siteler iç içe karşıdaki kişiler tül perdeden net bi şekilde görür. Zaten eşimde evde böyle dolaşmami istemiyor. Deprem falan olsa bu kıyafetlerle ne yapıcaksın diyo.
Z-uma Mamaqueen bence pijama kendinizi kötü hissettirir zaten pijama adı üstünde gece yatarken giyilecek bişi kalktığınız da ilk önce üstünüzü değiştirmek olsun şortlu takımlar tayt falan eminim iyi gelecek internetten sipariş verebilirsiniz 2 3 takım alsanız değişik değişik giyersiniz ☺️
Kuzumveben Mamaqueen trendyola bakabilirsin renkli taytlar,tül seklinde seriti olan taytlar,şortlar,v yaka tshstler,yaz geliyor askili elbiseler,sort vs..bunlarin yaninda hafif makyaj saclarini duzlestirebilrisin
Defneannesi_ Mamaqueen tayt ve şort üste hafif dekolteli tişörtler yatarken saten pijama ve gecelikler ben doğumdan öncede sonrada hep böyleydim . Kesinlikle çok memnunum.