Z-uma Mamaqueen bence pijama kendinizi kötü hissettirir zaten pijama adı üstünde gece yatarken giyilecek bişi kalktığınız da ilk önce üstünüzü değiştirmek olsun şortlu takımlar tayt falan eminim iyi gelecek internetten sipariş verebilirsiniz 2 3 takım alsanız değişik değişik giyersiniz ☺️
Kuzumveben Mamaqueen trendyola bakabilirsin renkli taytlar,tül seklinde seriti olan taytlar,şortlar,v yaka tshstler,yaz geliyor askili elbiseler,sort vs..bunlarin yaninda hafif makyaj saclarini duzlestirebilrisin
Defneannesi_ Mamaqueen tayt ve şort üste hafif dekolteli tişörtler yatarken saten pijama ve gecelikler ben doğumdan öncede sonrada hep böyleydim . Kesinlikle çok memnunum.
yasemnugr06 Sariiannee Arasannesi Nenvarkuzum şaka yapıyor eşim kızlar biliyorum alıngan bi insan da değilim zaten ezerim seni kilomla falan derim bende kiloyu severim çünkü 😊 kendimle de baya barışığım şu an 6 ay oldu doğum yapalı 40-42 bedenim daha büyük bedene geçmediğim için sorun yok diye düşünüyorum 🤔😂
Badevehande Gögüs dekoltesi bizde artık dikkat çekmiyor malum meme hep dışarda emzirdiğim için😂 ama ince penye biraz üstüne yapışık tayt veya pijama üstüne de göbeği açık giydim mi kaçışım olmuyor 😂😍
Mamaqueen Badevehande hhhhahaahaah ben ne giysem adam yaklasmiyor be Libidosu dustu hamilelikten sonra😂😂😂
Badevehande Mamaqueen sjdjjdkdjd bizde 3 güne bire düştük eskiden hergün bir işveler bi cilveler şimdi bişe diyon mu ben yatıyom diyoz😂😂😂
Arasannesi Mamaqueen ya ben tayt gıyıyorum zaten hamılelıkten beri cok darlanıyorum kısa kollu askılı kısa seyler gıyıyorum kıştan berı😀 eşim yanıyosun dıyo delırmıs olmalısın😅 o kazakla gezerken ben yazlıkla gezıyorum.herseyde dıkkatını cekıyo yanı cokta farketmıyor ama son zamanlarda lohusalıktan berı (55 gun oldu dogum yapalı) tayt benı asırı darlıyor sankı uzerıme yapısmıs gıbı cıkarıp atasım gelıyo neden boyle oldu anlamadım cokta severım dısarda da gıyerım ama suan bıkac saat gıyıp cıkarıyorum yatmaya yakın bol seyler gıyıyorum😏sankı menopozda gıbıyım🙃 saten alt ust şortlu askılı takımlar ve gecelıkler var bırde tayt ve bra takımlar onlar guzel bende aldım ama henuz gıymedım bebegım kucuk vaktım olmuyo pek.pentıden ve trendyoldan bakabılırsınız ben ordan aldım
Rrraaaiiinnn Deren_Hatun merhaba Bu tarz giyinince kapı falan nasıl acıyorsunuz gece yatarken mı giyiyorsunuz sadece sureklı kapı calarsa nasıl acarım diye esorfman dısında bısey gıyemıyorum ben acık falan🤷♀️🤦♀️