Ejderhahavva Hercai88 karantina biter bitmez ilk isim spora yazılmak leslie güzel ama devamı yaparsan sonuç güzel
aselafra kızlar konuyla alakali deyil.ama.size birsey.soracagim.Benim yüzümde kilcal damarlar var hassas cok.surekli kizariyo kilcal damarlar yuzunden nasil gecer ne kullanmaliyim yada bir maske oneriniz varmi bunun icin?
MTZ-61 aselafra gül hastalığı deniyor ona, maske falan kullanarak geçmez. araştırma hastanesinde bi cildiyeye gidin mutlaka, bende çok çekmiştim şuan hiçbişeyim yok.
Merlival aselafra yapar mısınız bilmem ama yıllar önce benim de öyleydi sülük yaptım ve geçti çok şükür
Elifinannesi101019 Hercai88 ✋✋ beeeen çok faydasını görmüştüm 3 yıl önce 1 ayda sabah akşam yapıp 68 den 55 e düştüm kızım mızmız olmasa gene yapmak istyorum 😔
goncali Hercai88 sesi Biraz sinir bozucu ama ise yarıyor. En azından hamilelik sonrası ham olduğumuz icin hafif ve etkili Gunluk adım sayımıza da katkıda bulunuyor. Sesini kısın onun yerine müzik acın ama yapın bence hareketsiz kalmaktan iyidir
Annesinin_Bali babymilax leslie ile 1 ayda mi verdin canim oruc tutuyor muydun?birde kac mil yapiyordun
babymilax Annesinin_Bali 45 dk lık olan videoyu yaptım. Oruç tutuyodum. Gün içinde öğle molamda 1 saat yürüyüş yapıyodum haftasonlarıda çıkar yürürdüm ekstra olarak. Yani günde 15-20 bin adım atardım yediklerime dikkat ederim o şekilde kilo vermiştim
Tuba Annesinin_Bali yarım saat ile başladım ve bir ay sonra 1 saat yapmaya devam ettim. 3 ay da 15 kilo gitti😁
Hohomoromu Hercai88 yapıp fayda görenler var ama banada cok sıkıcı geldi kadını dinlemeye katlanamadım 😂 bide videoları karısık 1. 2. Video hangısı 42 gun bıyunca ben nasıl bulcm bişee anlamadım valla hi zaten yapamadım kapattım 😁
babymilax Hercai88 videoyu sessize alıp deneyebilirsiniz aslında ben şuan vermem gereken kiloyu fazlasıyla sporla verdiğim için yapmıyorum salonlar açıldığı zaman spor hayatıma geri döner toparlarım kendimi. Ağırlıkla veya lastikle olan seçenekleri de var deneyip size en uygun olan leslie videosunu bulabilirsiniz aslında
Annesinin_Bali deletedmom763 yaa çok iyi günde kaç dakika yaptiniz ek spor veya egzersiz yaptınızmi yoksa sadece leslie mi 😊
shyu Hercai88 ben çok faydasını gördüm hala yapmaya devam ediyorum leslie yi. Bacaklarım falan sıkılaştı ama göbeğe çok faydası yok gibi geliyor bana. Ek karın çalışması yapılabilir. Aslında göbeğimdeki sarkma falan gitti belki bana öyle geliyordur
deletedmom763 Annesinin_Bali 45 dk yaptım haftanın 5 günü fln .. ek diyet yaptım başka bi egzersiz yapmadım ☺️