Arjin Bende bugün kabak püresi verdim kakasi suluydu daha çok sulu oldu bu alerji belirtisi mı. Patates verdim 3 gün bu kadar akışkan değildi. Ayırt etmekte zorlaniyorum zaten hep sulu kakasi oldu. Ne sıkıntılı bir süreç.
Kubra_2019 Arjin patates zaten normal de kabız yapar, kabak da lif oranı coknyuksek metobolizma çalıştırır alerjik değil-dir normaldir.
Beren_sukriye Kubra_2019 9 aylık olacak 1 hafta sonra. Doktor önerisiyle veriyorum 8 aydan beri alerji doktoruna götürüyorum
MaselS Kubra_2019 yumurta peynir süt ürünü olmayınca kahvaltıda çok tıkanıyorum normalde yemeklerden herşeyin tadını bilsin diye veriyorum herşeyi 🤗yemek saatlerimizi onunki saatiyle aynı ana koyduk çünkü ek gıdayı çok kabul etme taraftarı değildi blw yöntemiyle aştık baya
MaselS Kubra_2019 tabiki atarım instagram Bilgilerinizi atın bana isterseniz ya da yazın bana ismim musetarpfail2
Beren_sukriye MaselS 9 aylik olacak 1 hafta sonra. 1 aydır veriyorum zeytin. Rendenin ince yeriyle rendeleyip sonrada eziyorum
MaselS Beren_sukriye teşekkür ederim bilgiler için yarın bende deneyeyim suda bekletip versem bişey olur mu ?
Meryemmm MaselS asudan doğal gıdalar var orada zeytin ezmesi var ben almayı düşünüyorum. Marmarabirlik vermeyin mesela içindekilerde laktik asit vardır yazıyor. Açık zeytin de almayın icerini okursanız temiz içerikli zeytin Verilebilir
Beren_sukriye MaselS rica ederim. Günseli Bozdoğan. İstanbulda oturuyoruz. Siz nerede oturuyorsunuz? Bir gece bekletin suda. İyice ezin vermeden şifa olsun yavruya.
MaselS Beren_sukriye bende İstanbul’da Anadolu yakası Pendik’e oturuyorum şu virüsten dolayı dr gidemedik hep tlf görüştük büyük ihtimal bizde alerji dr gözükmemiz gerekebilir oyüzden sordum
Beren_sukriye MaselS bu doktor altunizade de. Pendige yakın sayılmaz ama gidebiliyorsaniz tavsiye ederim