MaselS Kubra_2019 ya da şöyle Google ascianne.com yazın ikinci linki tıklayın oradan bakabilirsiniz 😬
Beren_sukriye MaselS bu doktor altunizade de. Pendige yakın sayılmaz ama gidebiliyorsaniz tavsiye ederim
esmaynyl MaselS irmik ,pirinç unu ,elma püresi ( armut da olabilir ) keçi boynuzu pekmezi ve birazcık zeytinyağı katıp muhallebi gibi yapıp onu yediriyorum sabahları
MaselS esmaynyl bunları bende hergün farklı meyvelerle vermeye çalışıyorum bazen kuru meyvelerle yapıyorum 🙄 demekki alerjileri gecene kadar böyle devam edeceğiz
esmaynyl MaselS aynen kesinlikle ben de her sabah farklı meyve ile yapmaya çalışıyorum. Hiç bişey verememek çok kötü
Meryemmm MaselS bizimde çoklu besin alerji mamasını tercih ediyorum kahvaltıda elma ve irmikli muhallebi yapıp alerji maması ekliyorum. Bazen avakodo muz ezip alerji maması ekliyorum. Mamayı tatlandırıyorum anlayacağınız
Meryemmm Kubra_2019 alerjik bir bebekse bal kabagi ve ceviz sıkıntı olabilir bizde olmustu bi deneyin isterseniz 🙂
Meryemmm MaselS asudan doğal gıdalar var orada zeytin ezmesi var ben almayı düşünüyorum. Marmarabirlik vermeyin mesela içindekilerde laktik asit vardır yazıyor. Açık zeytin de almayın icerini okursanız temiz içerikli zeytin Verilebilir