Edaedag Prens-annesi6663 aynen benimde başvurum görünmüyor sanki hiç başvuru uapilmamis gb ilk açtığında yazan bilgiler yaziyo
Merve1705 Ben çarşamba günü başvuru yaptım başvuru yaptığım sayfadan sonucu takip edebiliyordum ama şimdi hiç bir şey çıkmıyor böyle bişey yaşayan var mı
Gokce_s Eşim başvuru yapmıştı kabul edilmemiş. Sebebi ise muhtaç değilmişiz. Eşim 4 aydır işsiz üstelik işsizlik maaşımız da yok hiçbir gelirimiz yok. Baaya iyi bi, devletimiz var 👋
poncikci Gokce_s bende başvurdum eşim çalışmıyor bende öyle ev kira Bi gelir yok e devletten sosyal yardım sorgulamaya tıkladım kapsama dışına çıktı diyor. Nasıl oluyor anlam veremiyorum ya kim alıyor ozaman bu yardımı
Haticemree barlas2020 ya ben basvuramiyormuyum acaba başvurdum sali gunj bgn baktm sizin dedgnz gibi ama başvuru bulunmuyor diyo dha once de denemistm basvuruyo ama baktgmda yok diyo neden acaba
barlas2020 Haticemree tc kimlik numaranizin gunu gectiyse ondandir ama cumartesi pazar herkese acilacak basvuru formu
Haticemree barlas2020 sali günüydü tc numaram o gn basvurj yaptm da bgnde sorguluyim dedm sizin dedgnz gibi baktm yok diyo dedm başvuramadm herlde . Birde ben basvrdgm icin esim basvuramiyo sanrm sistem oyle dedi de
Htic-btry17 Ebrs Her haneden bir kişi yapabilir Hane saysıolarak alanacakmış başvuru Siz yada Eşiniz yapsa bile 1 hane olarak algınacakmış başvuru öyle duymuştum
Ikizannesi2020 Domino Salı’yı beklemene gerek yok canım Cumartesi ve Pazar günü herkes başvuru yapabiliyo haftaya Salı başvuru sonlanmış olabilir yarın veya Pazar yap bence
ozge_yasin_budak Ikizannesi2020 canım benim 8 hangi gün yapacağım nerede yazıyor acaba nerden bulabilirim
Ikizannesi2020 ozge_yasin_budak bugün 8 lerin günü bugün de yapabilirsin Cumartesi Pazar da ama bugün yapman daha iyi olabilir hafta sonu yoğun olur muhtemelen