Yvzasmn momyshark1 ışık açık uyumanın bebeğin büyüme hormonu salgılamasknı engelliyor. Gece lambası bile önerilmiyor çünkü büyüme hormonu karanlıkta salgılanan bir hormon. Bundan sonra azaltarak komple kapatın bence 😊
Nur43 Yvzasmn benim kızimda 6 aylik aşısında 8400 kg hemsire bana hic boyle bi kelime kullanmadi acaba butun hemsireler doktorlar farklimi düsünuyo
Yvzasmn Nur43 size ne dedi az mı dedi. Benim bebeği im kız ama erkekler için daha farklı durum tabiki
Nur43 Yvzasmn azda demedi ama bi yorum yapmadi annelik iste duymak istiyosun birseyler ama pek onemsemedi galiba
Yvzasmn Nur43 normal olduğu içindir☺️ bu uygulamanın persentil tablosu var ordanda değerlerin aralığını görebilirsiniz normalmi normal altı mı üstümü diye☺️
Cigdemkuzeyatasoy Alev_ yok artık 😁 6 aylık bi bebeğin boyu 84 cm olması. Biraz fazla sallamamışmısınız ? 😅 Benim oğlum 19 aylık boyu 83 cm kilosu 12.600
Azizeguney momyshark1 Eveet bizimki tam ponçikk♥️ Yüce rabbim evlatlarımızı korusun uzun ömürler versin👏🏻👏🏻👏🏻
Gokgul momyshark1 oğlum 6 aylık 11 bucuk kılo 76 cm ortalamanın uzerındeyız… belim felç bileğim kırık arkdaslar 😂
Mrac_bebek momyshark1 o zamanlar 7750 gramdı boyu 70 ti oğlumun oğlumda son 3 ayında çok az almıştı alerjik bir bebekti malesef
momyshark1 Mrac_bebek bizde oyleyiz malesef alerjimiz var son 3 aydır baya yavaşladı ek gıdada toparlarız insAllah sizde normale dönme ne zaman oldu acaba