momyshark1 Mrac_bebek bizde oyleyiz malesef alerjimiz var son 3 aydır baya yavaşladı ek gıdada toparlarız insAllah sizde normale dönme ne zaman oldu acaba
Mrac_bebek momyshark1 alerji etkisi azaldıkça normale döndü ek gıdada daha iyi hal aldı şükür o zamanlar kilo alımı azalmasaydı şimdi üst dünürde olurdu ama benim için sağlıklı olması daha önemli çok şükür herşeyi yiyoruz artık
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi momyshark1 6,5 aylikti olcturdugunuzde 9,200 kg boyu 70mi 71 mi ne dedi tam anlayamadim o sira🤷🏻♀️🙆🏻♀️
UmayGunes momyshark1 Kızım 6 aylıkken 70 cm di kilosu 9 du,7 aylıkken 73 cm di kilosu da 9800 dü şu an 9 aylık kilo ve boyu bilemiyorum.
Ayaz20-19 momyshark1 bizde 6 aylık24günlük 9.100gram 72 cm olduk sağlığı yerindeyse sıkıntı etmeyin bence yavaş alsada olur
Mrac_bebek momyshark1 sorun değil doktorumuz 8. Ayda diyet açalım demişti ama gidemedik haliyle diyete devam ben yiyorum ama oğlum henüz yemiyor egzaması şikayetlerimizde tamamen geçti ama
sonsuz17 Adarenn bizimde 45 cm doğdu ilk defa duydum 45 doğan bitane daha dört aylikti 62 cmdi bu ay virusten dolayı tartmadilar altı aylık olduk