momyshark1 Kilo takintili bi anne değilim ama boyumuz da 1 2 aydır hem kilosu hem boyu az gelişim gösteriyo suanda 71 cmyiz sizde durumlar nasıl🥰
Yvzasmn momyshark1 kaç aylık bebeğiniz? Ben bir hafta önce aşı için götürdüm bebeğimi 6 aylık. 7600 kg 68 cm boyu. Hemşire normal inde üstünde değerleri çok iyi demişti🤔
momyshark1 Yvzasmn takıntılı bi insan değilim ama alerjimiz oldugu icin takıyorum aslında ben biraz 2 3 aydır boy ve kilomuz az gelişim gösteriyo suan kilomuz 8200 gr 71 cm ama 3 aylıkken 67 cm 7400 gr di son 3 aydır baya yavaşladı gelisimi
Nur43 Yvzasmn benim kızimda 6 aylik aşısında 8400 kg hemsire bana hic boyle bi kelime kullanmadi acaba butun hemsireler doktorlar farklimi düsünuyo
Gokgul momyshark1 oğlum 6 aylık 11 bucuk kılo 76 cm ortalamanın uzerındeyız… belim felç bileğim kırık arkdaslar 😂
sonsuz17 Adarenn bizimde 45 cm doğdu ilk defa duydum 45 doğan bitane daha dört aylikti 62 cmdi bu ay virusten dolayı tartmadilar altı aylık olduk
Azizeguney momyshark1 Eveet bizimki tam ponçikk♥️ Yüce rabbim evlatlarımızı korusun uzun ömürler versin👏🏻👏🏻👏🏻
Yvzasmn momyshark1 ışık açık uyumanın bebeğin büyüme hormonu salgılamasknı engelliyor. Gece lambası bile önerilmiyor çünkü büyüme hormonu karanlıkta salgılanan bir hormon. Bundan sonra azaltarak komple kapatın bence 😊
Mturan 6aylıkken ası için gittigimde bende boyunu vrüs sebebyle acele ederken duyamadım😕 ama kilosuna 8100 ortalama demişti ebemiz. Yrın 7aylık olacak