Süt azalma olayını kafanızdan atın derim sıvı beslenme, pozitif düşünme bence sütü çok etkiliyor strese girmeyin bizim en son buğday alerjisi çıktığında testte oturup iki gün ağladım ne yicem peki ben diye sonra oturdum kalem kağıt alıp yiyebildiklerimi yazdım ve baya varmış dedim :) sebze, pirinç pilavı, kuzu eti, balık, kurubaklagil ve glutensiz ürünler yiyordum kahvaltım kuru fasülye olabiliyodu mesela :) ama yeterki o iyi olsun herşeye değer diyodum şimdi çok şükür yaralı hali yok 8. Aydan sonra ciddi anlamda hafifledi sizde test yaptırabilirsiniz öteki türlü deneme yanılmayla bulmak inanın çok zor bende ilk denemeyle başladım ama birsürü şeyi deneyerek bulmak çok zor ilk başlarda Bi kaç ay bebeğim kabak,havuç,karnabahar,pirinç, mısır irmiği, glutensiz ürünlerle beslendi hep hala daha öyle gibi ama çok şükür alternatifleri var instagramda da çok güzel tarif paylaşan anneler var iyi düşünelim iyi olsun Allaha emanetler vardır mutlaka bi sebebi🙏🏻 İy dilekleriniz için teşekkürler ♥️ Umarım sizin bebeğinizinde çok az şeye alerjisi vardır ve bir an önce tespit edilir sizde, o da rahatlarsınız 🙏🏻