Emeliss Mommyisgirl 9 aydır bizde özleyiz kaçta yatarsa yatsın 6.30 7 de uyanıyor hatta bazen 5.30 da kalkıyor😂
Deletedmom413 Mommyisgirl 5 bucukcuyuz hergun 🤣 bagira bagira apartmani ayaga kaldiriyoruzdur heralde Kendi kendine eglence uretiyor kizcem 6 bucuk ayligiz
2lokummannesiii Mommyisgirl her gün 6-7 arası uyanıyor oğlum. Bazen tam 7 de kalkar ki çoğu zaman 6-6 buçuk gibi😂
Kereminannesiii Mommyisgirl aynıyız her sabah 6:50-7 arası ayakta gecede saat başı nasıl düzelecekler acaba 🥴
Asibayan2 Benim oglumda öyle gece geç te yatırsam erken de yatırsam alarm gibi 7:00 da uyanır beni de kaldırır😅 yanlız degilmişim ona sevindim suan ayagımda sallıyorum bir umut tekrar uyur diye😇
Esraemirr Mommyisgirl gunesle birlikte kalkiyor oglum en fazla 6da ayakta yok 7yr cekemiyorum saati 🙄 bende yanima alip coraplarini falan cikariyorum bi yarim saatte oyle oyalaniyor kendi ben yataktayken 😂
Kvsr1 Biz de 6 aylık olduk sabah 6 da ayakta. Gündüz kaç saat uyutuyorsunuz acaba ben 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama beni çok yordu artık her uyutmaya çalıştığımda ağlayarak uyuyor bütün günüm böyle geçiyor
Balli_kurabiyem Kvsr1 bende öyle yapıyorum 2 3saatte bir uyutuyorum ama kendisi istiyor ağlıyor uyutmasam.2 3uyku yapar gün içinde akşamda en geç 9da uyur ama 7de kalkar🙄keşke biraz daha geç uyuyub sabah 9falan uyansa ne güzel olur
Zeyzey2019_ Mommyisgirl 🤪🤪🤪😅😅 15 aya yaklaştık sabah 6 da ayakta. Alışıyorsunuz. Geçen gün 7 de uyandı da ben kızım nerede diye kalktım o derece şaşırdım yani 😬
Shylkyc Mommyisgirl doğdu doğalı bi kere bile saat 7 yi görmedim. 4 buçuk 5 6 da kalkınca mutlu oluyorum 😅 9 gün sonra 9 aylığız 🤷♀️
Mommyisgirl Shylkyc 😩bende diyodum bira büyüyünce düzelir diye ama siz bizden büyüksünüz gene aynı demek😂😂
BasakK Mommyisgirl Benim doktorumda her bebeğin bi karakteri var uyumayan Bebek uyumaz dedi😄gündüz sadece yanında uzanırsam beni görürse biraz uyuyor ama cok savaş veriyor onun icin
Prens-annesi6663 Mommyisgirl aynen bizimde öyle babasıyla alışkanlık yapmış babası uyandığı gibi oda uyanıyor