Deletedmom212 06ruzgar suan 15 aylık 12 aylıkken aşısında tartıldı 13 kiloydu şimdi kaç kilo bilmiyorum canım yürümeyede başladık 15 gundur 😅
Nimet-46 06ruzgar 3 ay 7 günlüğüz 8 kilo oğlum maşallah biraz fazla ama boyuna göre iyi 🧿🧿😘🧿😘maşallah paşama
EfeEymen mrc-21 burda kilosu iyi olanlar yapmış yorumu bebeğini kıyaslayıp bozma moralini benim oğlum da bir aydır kilo almıyor bi bakayım dedim maşallahları var ama senin gibi olanda çok biz mesela 4 aylık olcaz 5800 kilosu 😉
snyck 06ruzgar 10 aylikken 11 kiloydu suan 12 aylik 11800 falandir haftaya aşıya gidince bakcaz boyuda 82 83cm falan
Handecelik 06ruzgar bebeğimin kilosu alt sınırın altında, özel mama kullanıyoruz. Yani sizinki kilolu değil benimki zayıf
Damla_K Handecelik zaten bu postlarda amac kıyas gibi geliyor bana bence iyi niyetli postlar degil zayıf bebek annelerini üzmekten baska ise yaramıyor her bebek farklıdır ama illa kilo boy konusu gececek sinir oluyorum. Bir de sizinki mi zayıf benimki mi sisko demis 😒
Nilnil Seden18 kesinlkle katılıyorum kıyasa ne gerek var her cocuk farklıdkr nasıl ki biz şnsanle bazılarımz kısa bazılarımz uzun şişman veya zayıf bebeklerde öyle yani her gördüğmde yorumlara gülüyorsum smdi mantklı bi yorum okudm ilk defa
Crss 06ruzgar sizinki şişko değil benim çocuğum 8 bucuk aylık 10.090 anlamadım yani kilo mu yarıştırıyorsunuz ? Zayıf olsun ne olmuş
Sibel_ismet 6 aylikken 9.750 di yani iki ay önce malum sağlık ocağına gidemiyoruz oysa ki kan sayımı yaptırıp kontrole gitcektik 😔