Kaaninannesi Sevde_Defne canım ilk yazanlara vermiş bulundum , tamam 7. Cüz senindir 😍 Allah kabul etsin inşallah 🤲
Kaaninannesi Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲
Kaaninannesi Bernur_GT msjlar sonradan düşüyor kusura bakmayın listeyi son yoruma atıyorum bakarsınız istediginizi yazayım 😍
Deryamete Kaaninannesi çok isterdim ama bebeğimin uyku problemi var namazın farzını kılıyorum Allah kabul etsin
Kaaninannesi Bernur_GT Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲 İstediğini alabilirsin canm
Kaaninannesi Aysegul89 Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲
Cennetinsusu Seydameva Esracm zeytingozler Denizincanii Bahdmp Sevde_Defne Bernur_GT Caglali Aysegul89 Fadime_34 AAS Eylulum20 Smyfrt berat3347_ Oap12 Moter_son_love2020 Emine3018 Alparslan2810 Smyfrt Misirekmegii Zynpakpnr Siyahmelek Zeynonunannesiiiii Gamzeli Prensesinannesi25 Ilkgozbebegim06 Defne61 Bendeanneoldum Ygmr_klc GMSRI Zahidenur79 Merve12345 Beyza23 Arkadaşlar Kadir gecesine kadar bitmesi gerekiyor . Müsait olanlar cüz alabilirse çok iyi olur. Allah kabul etsin şimdiden. 🤗
Denizincanii Fadime_34 Kaaninannesi bnce kadir gecesine Kadar okuyalm o mubarek gecede duasini yaparz
Kaaninannesi Fadime_34 Ramazan’ bitene kadar hatim cikaralim diye düşünüyorum, talep olursa el birliği ile kaç tane cikarabilisek