Kaaninannesi Merhaba kizlar cüz alıp okumak isteyen var mı ,hep birlikte hatim cikaralim isteyen olursa.1. cüzü ben başladım almak isteyen yazarsa hatim çıkarmış oluruz , Allah kabul etsin inşallah şimdiden 🤲
Esracm Kaaninannesi brn cok anlamiyorum nasıl yapiliyor bu is. Diyelum 2. Aldim. Bittigini nerden bilicez ki. Duasi vs felan
Denizincanii Kaaninannesi cikaralm bnde 2 yi okurum kadir gecesi duasni yapalim Ben yapabilirm kendi hatimimle beraber isimlernizide yazin duasni okurken isminizle olmuslrnizi de katarim duaya ay bi feyzlendim icim kipir kipir bi Ben mi ramazan geliyor diye sewiniyorum
Cennetinsusu Seydameva Esracm zeytingozler Denizincanii Bahdmp Sevde_Defne Bernur_GT Caglali Aysegul89 Fadime_34 AAS Eylulum20 Smyfrt berat3347_ Oap12 Moter_son_love2020 Emine3018 Alparslan2810 Smyfrt Misirekmegii Zynpakpnr Siyahmelek Zeynonunannesiiiii Gamzeli Prensesinannesi25 Ilkgozbebegim06 Defne61 Bendeanneoldum Ygmr_klc GMSRI Zahidenur79 Merve12345 Beyza23 Arkadaşlar Kadir gecesine kadar bitmesi gerekiyor . Müsait olanlar cüz alabilirse çok iyi olur. Allah kabul etsin şimdiden. 🤗
Kaaninannesi Esracm bazı kuranı kerimlerde yazılı oluyor kaçıncı cüz olduğu , 30 cüz var bunları bitirince hatim duasını yapacaz nasip olursa devamlı olsun isteriz , ne kadar hatim indirirsek onkadar iyi olur bu ayı verimli geçiririz manevi olarak .
Kaaninannesi Denizincanii Denizincanii Allah kabul etsin inşallah,aynen değil mi başka bir heyecan bu Rabbim hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah 😍 tamam cnm seni de 2 ye yazıyorum
Yigit34-60 Denizincanii merhaba benım icinde okurmusunuz ben pek bılmıyorum okumayı cocugum ıcın okurmusunuz acaba rıca etsem allah kabul etsın bu arada
Kaaninannesi Bahdmp Allah kabul etsin inşallah şimdiden o zaman sıra ile gidelim 6. Cüz uygun mu canm
Kaaninannesi Cüz :kaanin annesi Cüz: Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲
Sevde_Defne Kaaninannesi 2. Cüzü de ben alayım inşallah canım.. Hatmi ne zaman olacak Allah izin verirse.. Ben hastalanacağım o yüzden soruyorum.. Yetişir mi diye
Kaaninannesi Sevde_Defne canım ilk yazanlara vermiş bulundum , tamam 7. Cüz senindir 😍 Allah kabul etsin inşallah 🤲
Bernur_GT Kaaninannesi 7.cüzü de ben alırım okuyan okudum yazsın ne okunduğunu bilemem daha iyi olmaz mı
Kaaninannesi Bernur_GT msjlar sonradan düşüyor kusura bakmayın listeyi son yoruma atıyorum bakarsınız istediginizi yazayım 😍
Kaaninannesi Bernur_GT Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲 İstediğini alabilirsin canm