Kaaninannesi Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz: Fadime_34 Cüz: Fadime_34 Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz: AAS Cüz:AAS Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲
Cennetinsusu Seydameva Esracm zeytingozler Denizincanii Bahdmp Sevde_Defne Bernur_GT Caglali Aysegul89 Fadime_34 AAS Eylulum20 Smyfrt berat3347_ Oap12 Moter_son_love2020 Emine3018 Alparslan2810 Smyfrt Misirekmegii Zynpakpnr Siyahmelek Zeynonunannesiiiii Gamzeli Prensesinannesi25 Ilkgozbebegim06 Defne61 Bendeanneoldum Ygmr_klc GMSRI Zahidenur79 Merve12345 Beyza23 Arkadaşlar Kadir gecesine kadar bitmesi gerekiyor . Müsait olanlar cüz alabilirse çok iyi olur. Allah kabul etsin şimdiden. 🤗
Smyfrt Sıradaki herhangi bir cuzü alrım az alıyorum ki herkes nasiplensin eğer kalırsa tekrar bana verebilirsiniz bide Ramazan başlayınca başlayacağız değil mi
Kaaninannesi Smyfrt nasip olursa başka hatim çıkardığımız da da çok.okumus olacaz canm ,Allah kabul etsin inşallah 😍11. Cüz uygunmudur
NehirimIkram Kaaninannesi sıradaki cüzü alabilirim bir de bebeğimi de dualarınızda eksik etmeyin nolur 26 hafta 4 günlük doğdu şuan hala küvezde 46.günümüz 🤲🏼 🤲🏼
Kaaninannesi NehirimIkram 10. Cüzü verdim sana canım,Rabbim miniğin i sana bağışlasın inşallah bu güzel günler yüzü suyu hürmetine 🤲
Kaaninannesi Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz Cüz: Ayse2019 Cüz:mucizemnehrim Cüz: Smyrfrt Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz: Eylülüm20 Cüz: Eylülüm20 Cüz Cüz Cüz: Fadime_34 Cüz: Fadime_34 Cüz Cüz Cüz:sansmelegim Cüz Cüz Cüz: AAS Cüz:AAS Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲
Kaaninannesi Cennetinsusu bir hafta diye belirlemek uyar mı size de canım , dört hatim cikaralim diye düşündüm ramazan boyunca her hafta bir tane
Cennetinsusu Kaaninannesi Olur canım uyar inşallah devam ettiririz. Bizde bebeklerimiz için okuyoruz katılmak isteyen olursa etiket yaparım. 😌
Kaaninannesi Cennetinsusu diğer arkadaş yazmadığı için sana verdim 8. Cüzü canım ,nasip olursa başka cüz de veririm,Rabbim kabul etsin inşallah
Kaaninannesi Cüz :kaanin annesi Cüz:denizcanii Cüz zeytingozler Cüz. Zeytingozler Cüz. : Zeytingozler Cüz:Bahdmp Cüz:Sevde_Defne Cüz : F.zehrammm Cüz: Ayse2019 Cüz:mucizemnehrim Cüz: Smyrfrt Cüz Cüz Cüz Cüz Cüz: Eylülüm20 Cüz: Eylülüm20 Cüz Cüz Cüz: Fadime_34 Cüz: Fadime_34 Cüz Cüz Cüz:sansmelegim Cüz Cüz Cüz: AAS Cüz:AAS Cüz :sevdameva Cüz:sevdameva Kızlar bu şekilde alabileceklerinizi yazdım okumaya müsait olanlar ile hatmimizi bitirelim inşallah 🤲