Keremduyguegemen Nuurrr şurup veriyorduk biz canm 5 ml olması kazım düzenli şekilde sabah akşam aksatma önemli olan bu bnce
Nuurrr Atelci doktorun mu yazması gerek peki? Yoksa direk alabiliyor muyuz? Bunu da doktor yazmadı gerçi 🤷🏼♀️
ikimelekannesi_ Nuurrr ben hergün 10 damla veriyordum ama memnun kalmadım en iyisi youtube de ayşe ebenin gaz mesajı vallahi birebir çıkıyor ben 3 ay kakasini bile o masajla yaptırdım kızıma yapamıyordu şimdi maşallah port port salıyor
Nuurrr ikimelekannesi_ ya bizimki sırtı yere gelince yaygarayı koparıyor altını bile nasıl temizliyorum bir görseniz 🤦🏼♀️ masajdır kremdir vs hiç fırsat vermiyor.
Minw Nuurrr Ben kullanamamistim ya etkili dediler ilk zamanlar verdiğimi kustu yutamadi boguluyordu yanı morarıyordu resmen sonra sab simplex aldım o çok iyi geldi
Nuurrr Minw bizde deneyelim bakalım, herkesin demesi deneye deneye bulacakmışız zaten, herkeste farklı etki yapıyormuş sanırım
ikimelekannesi_ Nuurrr canım sen o masajı ı le lütfen ve yap çocuk direk rahatlayacak ve anında gaz çıkarıcak huzurlu uykularınız olacak burda kaç anneye söyledim denedi yaptı hepsi geri dönüş yapıp dua ettiler bana bebeklerinde ise yaradı diye sende izle o masaj bire bir
ikimelekannesi_ Nuurrr canım sen o masajı ı le lütfen ve yap çocuk direk rahatlayacak ve anında gaz çıkarıcak huzurlu uykularınız olacak burda kaç anneye söyledim denedi yaptı hepsi geri dönüş yapıp dua ettiler bana bebeklerinde ise yaradı diye sende izle o masaj bire bir