Nuurrr Herkese çok teşekkürler kızlar 😌 bakalım bu sabah ilk kez verdim emzirmeden önce 5 damla, emzirirken baya pırt pırt saldı ama o mu etki etmiştir bilemiyorum 🙈 yaşayıp göreceğiz
ikimelekannesi_ Nuurrr canım sen o masajı ı le lütfen ve yap çocuk direk rahatlayacak ve anında gaz çıkarıcak huzurlu uykularınız olacak burda kaç anneye söyledim denedi yaptı hepsi geri dönüş yapıp dua ettiler bana bebeklerinde ise yaradı diye sende izle o masaj bire bir
ikimelekannesi_ Nuurrr canım sen o masajı ı le lütfen ve yap çocuk direk rahatlayacak ve anında gaz çıkarıcak huzurlu uykularınız olacak burda kaç anneye söyledim denedi yaptı hepsi geri dönüş yapıp dua ettiler bana bebeklerinde ise yaradı diye sende izle o masaj bire bir
gezentianne Nuurrr Günde 3 kez tok karna 20 damla ama ben hiç 20 damla vermiyorm 5-10 damla veriyorm 4-5 gün sonra cok işe yaradıgını gördük cok sükür🙏 aynı zamanda bitkisel probiyotik olan Biogaia ile desteklerseniz tadından yenmez
Nuurrr gezentianne evet bana da 20 damla çokmuş gibi geldi. Bugün 2 sefer 5er damla verdim Sanki rahat geçirdik günü gibime geliyor ama 🤷🏼♀️ Uykularının süresi uzadı çünkü
gezentianne Nuurrr Ya bizde 2-3 günde etki etti uyku anlamında inşallah size de faydalı olur. biogaia bitkisel probiyotik damla da veritoeuz günde 1 kez. Cok kolay ve sık kaka yapıyor
Nuurrr Giizm bizde dün kullanmaya başladık canım, hep aynı saatlerde verin demiş ama pek mümkün olmayacak sanırım her gün uyanık olduğu saatler değişiyor çünkü 🤷🏼♀️ ama genel olarak sabah ve akşam saatlerinde vericem bende
Giizm Nuurrr bende saatleri öyle denk getiremiyodum en güZeli sabah akşam iyi gelsin inşallah bebişe :)