Nuurrr Arkadaşlar merhaba, nurse harveys aldık gaz sorunumuz için, 28 günlük bebeğim, kaç damla kullanmıştınız yada kullanıyorsunuz? Günde kaçdefa veriyorsunuz? Birde her gün veriyor musunuz yoksa sadece gazı olduğu günler mi ?
Cren Nuurrr biz şurubunu kullanmıştık canım her gün çay kaşığı ile aç karnına günde 4 kez veriyordum biraz büyünce tatlı kaşığıyla vermemi söyledi doktor öyle yaptım.. Düzenli kulanımda etkisini görüceksin
Zeyneppppp Nuurrr canım bizde ondan kullanıyoruz zaten recetede yazıyor 20 damla olması gerekiyor. Ben smdi surubunj aldım ondan da asırı memnunum cok rahat gaz cıkartıyor onuda günde 3-4 kere bir çay kaşığı veriyorm 🤗
Nuurrr cankuzularim bizimki minik boy, damlası oluyor sanırım, şurupla damlasının farkı var mı ki? İşlevleri aynı mı?
Nuurrr Cren biz damlasını aldık sanırım küçük bir şişe çünkü. Dediğiniz kadar verirsem sanırım 5 günde falan biter şişe 🤭 acaba damlanın kullanımı farklı olabilir mi?
masterchefiniz Nuurrr bilmiyorum canım ben uykudan uyanınca veriyorum sonra emziriyorum. Ona hiç dikkat etmedim
Nuurrr Zeyneppppp tüm gün için 20 damla ama değil mi? Her seferinde değil yani. 10 sabah 10 akşam verebilirim. İnşallah işe yarar bizde de ya
Zeyneppppp Nuurrr evet canım bir günde toplam 20 damla vermen gerekiyor valla ben damlasından da suruptan da asırı memnunum inşallah işe yarar sizdede
KbrUmayAda Nuurrr merhaba biz sabah akşam, sabah 10 akşam 20 damla şeklinde kullandık 4. Aydan sonra gazı azaldığı için oldukça kullandık
Atelci Her gün kullan canım aynı saatlerde kullanmaya çalış sabah 10akşam 10verebilirsinn yanına destekleyici olsun diye biogaia ya kullandım ben şükür 2.5ayda gaz sıkıntımız kalmadı 🙏
Nuurrr Atelci evet tamamdır her gün sabah 10 akşam 10 başlayayım inşallah işe yarar bizde de, biogaia ne için?